ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

Αν είσαι σωστή νοικοκυρά πρέπει να το αγοράσεις τώρα!

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

Δίνεις μόνο 4 ευρώ και παίρνεις αυτό το σετ για την κουζίνα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Το θέλουν όλες οι νοικοκυρές σπίτι τους!

Κάθε σωστή γυναίκα που έχει φτιάξει το αρχοντικό της και μαγειρεύει τόσο για τον εαυτό της όσο και για τους δικούς της πρέπει να έχει το συγκεκριμένο προϊόν στο σπίτι της!

Μιλάμε φυσικά για ένα σετ από ταπεράκια σε διαφορετικά μεγέθη! Το πιο χρήσιμο πράγμα που μπορείς να αγοράσεις, τώρα μπορείς να το βρεις σε πραγματικά τιμή - έκπληξη αφού κοστίζει μόνο 4 ευρώ!

Θρήνος! Πέθανε ο ιδρυτής της ΙΚΕΑ...

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

Είναι σετ με 17 τεμάχια μέσα και θα το βρείτε εδώ

IKEA: Αυτό το έπιπλο για το καθιστικό έχει προκαλέσει φρενίτιδα παγκοσμίως!

Αυτό το συγκεκριμένο έπιπλο για το καθιστικό του σπιτιού και όχι μόνο, από τα IKEA, έχει προκαλέσει φρενίτιδα παγκοσμίως. Κοστίζει μόνο 69,99 ευρώ.

Όμως μόνο ένα από αυτά τα προϊόντα έχει καταφέρει να ξεπουλάει σε όλο τον κόσμο και μάλιστα θεωρείτε το νούμερο ένα έπιπλο σε πωλήσεις όλων των εποχών σύμφωνα με την Independent. Και δεν είναι ούτε καναπές, ούτε κρεβάτι, ούτε ντουλάπα αλλά ένα τραπεζάκι.

Ο λόγος για το βοηθητικό τραπεζάκι LÖVBACKEN το οποίο κοστίζει στην Ελλάδα € 69,99 και είναι το νούμερο ένα έπιπλο σε πωλήσεις στα ΙΚΕΑ.

ΙΚΕΑ: O καναπές κρεβάτι που έχει ξετρελάνει τους Αθηναίους! Sold out μόνιμα!

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με τον ειδικό δημοπρατήσεων και συνιδιοκτήτη του οίκουBarneby Pontus Silfverstolpe, το τραπεζάκι να αξίζει χιλιάδες ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον Silfverstolpe το LÖVBACKEN θεωρείται κλασσικό από τους συλλέκτες και η τιμή του σε δημοπρασία θα μπορούσε να φτάσει τα 2000€ μέχρι το 2030 και τα 22.000 € μέχρι το 2040.

Το επιχειρηματικό μοντέλο του ΙΚΕΑ κατάφερε όχι απλά να κάνει την εταιρία ένα παγκόσμιο φαινόμενο αλλά να αναγκάσει άλλες εταιρίες του κλάδου να την αντιγράψουν για να καταφέρουν να την ανταγωνιστούν έσω και σε μικρό βαθμό.

IKEA τραπεζάκι

IKEA τραπεζάκι

Πηγή: e-radio.gr

IKEA: Αυτό είναι το οικονομικό προϊόν που πωλείται κάθε 5 δευτερόλεπτα!

Η IKEA έκανε πρόσφατα τη μεγάλη διαφορά στα επιχειρηματικά ήθη όταν διακήρυξε την πρόθεσή της να νοικιάζει έπιπλα στους πελάτες της. Ποιο προϊόν των ΙΚΕΑ πουλάει κάθε 5 δευτερόλεπτα;

Μια κίνηση που αναλυτές και παράγοντες της αγοράς χαιρέτισαν ως το επόμενο μεγάλο πράγμα, την κίνηση-ματ για την επιβίωση και περαιτέρω ανάπτυξη μιας εταιρίας στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την IKEA, η οποία αποφάσισε να επανεξετάσει το επιχειρηματικό της μοντέλο και να τραντάξει συθέμελα τον κλάδο. Η εταιρία αποφάσισε πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αρχίσει να νοικιάζει έπιπλα, θεωρώντας πως θα αποκομίσει έτσι περισσότερα κέρδη απ’ όσα είχε ποτέ ονειρευτεί.

Η IKEA έμοιαζε -και ήταν- ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της αγοράς επίπλου για πάρα πολλά χρόνια. Ακόμα και ο γίγαντας από τη Σουηδία αναγνώρισε όμως πως οι πελάτες αλλάζουν καταναλωτική φιλοσοφία και ανάγκες. Και η απάντησή της ήταν να υπονομεύσει το ίδιο το επιχειρηματικό της μοντέλο!

Μεγάλη προσοχή: Αυτό είναι το προϊόν από τα ΙΚΕΑ που ανακαλείται

Ο σουηδός κατασκευαστής επίπλου γνώρισε μεγάλη πτώση στα κέρδη του τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και απώλειες σε θέσεις εργασίας. Η ανακοίνωσή του για νοίκιασμα επίπλων σηματοδοτεί μια τεράστια μετακίνηση από τον βασικό επιχειρηματικό του πυρήνα, την πώληση επίπλων δηλαδή, και είναι ένα στοίχημα η αποτελεσματικότητα του οποίου μένει να φανεί στην πράξη.

Η σουηδική επιπλοβιομηχανία αναγνώρισε πως οι νέες τεχνολογίες και η αλλαγή των καταναλωτικών ηθών καλούν σε δραστικές λύσεις, ακόμα και για δοκιμασμένα και πετυχημένα μοντέλα δεκαετιών. Το ίδιο εξάλλου δεν κάνουν αυτοκίνητα, ρούχα και εκτυπωτές; Οραματίζονται ένα μέλλον στο οποίο ο καταναλωτής δεν θα κατέχει το προϊόν, παρά θα το χρησιμοποιεί απλώς για όσο το χρειάζεται.

αι εννοείται πως οι πρωτοπόροι στο νέο αυτό επιχειρηματικό μοντέλο θα αποκομίσουν και τη μερίδα του λέοντος της νέας αγοράς που αναδύεται ολοταχώς. Οι παραδοσιακές συνταγές δεν είναι πλέον κατάλληλες για τον καλπασμό τεχνολογίας και αγοράς και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό οι μεγάλοι παίκτες, όπως η IKEA, τόσο πιο μεγάλο κεφάλι θα αποκτήσουν στον ανταγωνισμό.

TAGS