Καθαρίστε εύκολα τις κουρτίνες σας με αυτά τα μυστικά!

Το κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια!

Καθαρίστε εύκολα τις κουρτίνες σας με αυτά τα μυστικά!

Κορίτσια αυτά είναι τα απόλυτα μυστικά για να καθαρίστε εύκολα και γρήγορα τις κουρτίνες σας! Σίγουρα δεν τα είχατε σκεφτεί!

Εμείς σας έχουμε τρεις απλές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε, θα χαρείτε κιόλας την δουλειά που κάνατε! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Κουρτίνες εμπιστευτικό!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τα λεφτά σας πηγαίνοντάς τες στο καθαριστήριο. Μπορείτε πολύ απλά να τις μουλιάσετε διπλωμένες κατά μήκος σε μια μεγάλη λεκάνη και να τις αφήσετε εκεί για περίπου μία ώρα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα χέρια σας. Λίγο αργότερα κρεμάστε τις κάπου και ξεβγάλτε ελαφρά. Στη συνέχεια αφήστε τες να στεγνώσουν, απλώνοντάς τες κατά μήκος. Μη φοβηθείτε να τις βάλετε στο πλυντήριο σε ένα πρόγραμμα για ευαίσθητα. Ομως, όπως τονίζει και η γιαγιά, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τις κρεμάσετε στις θέσεις τους αμέσως μόλις βγουν από το πλυντήριο. Και μη σας νοιάζει για το σιδέρωμα, γιατί από το βάρος οι κουρτίνες θα πέφτουν προς τα κάτω και θα στεγνώσουν πολύ γρήγορα! Αν όλα τα παραπάνω τα έχετε κάνει αλλά τελικά συνειδητοποιείτε πως κάτι δεν σας αρέσει στους χώρους σας, δοκιμάστε να βάψετε τον τοίχο με το χρώμα που έχουν οι κουρτίνες. Είναι το κόλπο των... παλιών για ομοιομορφία.

5+1 tips από το μπαούλο της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια!


Πάρτε τα μέτρα σας!

Είσαστε όμως και εσείς που δεν έχετε μέχρι στιγμής κουρτίνες και θέλετε φέτος να αποκτήσετε. Και πολύ καλά θα κάνετε, όμως έχετε συνειδητοποιήσει ότι τελικά δεν είναι τόσο εύκολο να υπολογίσετε το ύψος τους; Η σωστή κουρτίνα πρέπει λοιπόν να είναι περίπου 5 εκατοστά πάνω από την μπαλκονόπορτα, μέχρι 1,5 εκατοστό πάνω από το δάπεδο ή 1-2 εκατοστά κάτω από το τελείωμα του περβαζιού, εφόσον θέλετε να αλλάξετε κουρτίνες στα παράθυρά σας. Στην περίπτωση της μπαλκονόπορτας, πάντως, μπορείτε να προσθέσετε 6-8 εκατοστά στην αρχική μέτρησή σας, αν σας αρέσει οι κουρτίνες να πέφτουν απαλά στο πάτωμα. Σε ότι αφορά το πλάτος της κουρτίνας, πρέπει πρώτα να μετρήσετε το πλάτος της μπαλκονόπορτας και, στη συνέχεια, να πολλαπλασιάσετε το αποτέλεσμα επί 1,5 ή 3, ανάλογα με το πόσο «πλούσιο» θέλετε να δείχνει το ύφασμα που έχετε επιλέξει για κουρτίνα.


Ακριβή μου κουρτίνα!

Μπορεί χρήματα να μην έχετε για να αποκτήσετε τις κουρτίνες των ονείρων σας, όμως σίγουρα έχετε τον τρόπο να τις κάνετε να δείχνουν ακριβές. Το πρώτο κόλπο είναι η αντίθεση σε κουρτίνα και κουρτινόξυλο. Προτιμήστε μαύρο κουρτινόξυλο και λευκή κουρτίνα και κερδίστε τις εντυπώσεις. Προτιμήστε χοντρά υφάσματα που δεν περνά εύκολα από μέσα τους φως ή ακόμα και χρυσές λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν, όπως κορδόνια ή κρίκους. Μετά τα παραπάνω, δύσκολα θα πειστεί κάποιος φίλος σας πως οι κουρτίνες σας είναι φτηνές!

ΠΗΓΗ: TV24

ΙΚΕΑ: Το νούμερο ένα αντικείμενο που προτείνουν τα περιοδικά για τον τοίχο του σπιτιού σου! Η νέα μόδα...

Το νούμερο ένα αντικείμενο που προτείνουν τα περιοδικά για τον τοίχο του σπιτιού σου θα το βρεις στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Είναι η νέα μόδα...

Οι περισσότεροι βάζουν ρολόγια τοίχου για να στολίσουν τον χώρο, όμως, τα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν το ένα και απόλυτο αντικείμενο για το σπίτι σου και να τονίσουμε πως είναι για όλα τα δωμάτια!

Αναφερόμαστε φυσικά σε κάδρα τύπου ΑΛΛΑ... βρήκαμε τα καλύτερα! Δεν θυμίζουν τα κλασικά βαρετά κάδρα που είχε η γιαγιά σου σπίτι της. Δίνουν νέο αέρα στον χώρο και σε ταξιδεύουν σίγουρα σε άλλη διάσταση! Ιδού:

ΙΚΕΑ: Αυτή η κούπα κάνει τρελές πωλήσεις! Την θέλουν όλοι για την κουζίνα τους και βγαίνει σε δυο χρώματα!

BJORKSTAπίνακας
192.978.31

€ 49,99

BJORKSTAπίνακας
292.978.83

€ 49,99

BJORKSTAπίνακας
692.978.76

€ 129,00

BJORKSTAπίνακας
392.978.25

€ 69,99

ΙΚΕΑ: Αυτή η λευκή κουβέρτα ξεπουλάει σαν τρελή! Κοστίζει μόνο 10 ευρώ...
Αυτή η λευκή κουβέρτα ξεπουλάει σαν τρελή στα καταστήματα ΙΚΕΑ και κοστίζει μόνο 10 ευρώ! Τρέξε να την προλάβεις κι εσύ!

Σου βρήκαμε το ένα και μοναδικό πράγμα που χρειάζεσαι όπως και δήποτε τώρα που ο καιρός αρχίζει να... κρυώνει! Μια κουβέρτα για να χουχουλιάζεις από κάτω τα κρύα βράδια είτε μόνη είτε με τον αγαπημένο σου! Έχει λευκό χρώμα και είναι άκρως οικονομική!

Θρήνος! Πέθανε ο ιδρυτής της ΙΚΕΑ...

Θα την βρεις εδώ

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!
Αυτό είναι το απόλυτο αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ! Έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ και σίγουρα θα βγει sold out!

Πόσες φορές δεν είχατε ξαφνικές επισκέψεις και δεν ξέρατε πού... θα κάτσουν στο μικρό σας σαλόνι; Σίγουρα πολλές αλλά η λύση ήρθε από τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας "λύσει" τα χέρια!

Έβγαλαν ένα σκαμπό τόσο μικρό και κομψό, ώστε χωράει παντού και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό. Μάλιστα η τιμή του, είναι ακόμα πιο δελεαστική, αφού κοστίζει κάτω από 4 ευρώ! Το εντοπίσαμε και έχουν μείνει πολύ περιορισμένα κομμάτια, οπότε καλό είναι να σπεύστε! Δείτε το και σίγουρα θα ερωτευτείτε το πόσο πρακτικό είναι αμέσως! Ιδού λοιπόν:


Ελεγμένο για: 100 kg
Διάμετρος καθίσματος: 32 cm
Πλάτος: 40 cm
Ύψος καθίσματος: 45 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 46 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.88 kg
Μεικτό βάρος: 1.91 kg

ΙΚΕΑ: Αυτός ο κόκκινος καναπές είναι για παλάτι! Κοστίζει 1.630 ευρώ και... τα αξίζει τα λεφτά του!
1.630 ευρώ κοστίζει αυτός ο καναπές από τα καταστήματα ΙΚΕΑ αλλά... τα αξίζει τα λεφτά του! Είναι για να τον βάλεις σε ένα παλάτι!

Ο καναπές είναι ιερό πράγμα σε ένα σπίτι! Θα γύρεις πάνω του το κορμί σου όταν γυρνάς κουρασμένη από την δουλειά, θα κάτσεις με το λάπτοπ σου να εργαστείς με τις ώρες, θα κάτσετε με τις φίλες σου - επίσης με τις ώρες - να κάνετε κους κους και να πείτε τα δικά σας! Αυτό είναι ένας καναπές γι αυτό και πρέπει να επιλέξεις τον καλύτερο για το σπίτι σου και... στον βρήκαμε εμείς!

Επειδή, όμως, τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δες τις παρακάτω φωτογραφίες, ντύσου και ξεκίνα για τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Έχει σετ πετσέτες για το μπάνιο μόνο με 2,50 ευρώ! Είναι τόσο μαλακές...

KIVIKκαναπές σε σχήμα Π, 7 θέσεων
492.529.54

€ 1639,00

Θα τον βρεις εδώ