IKEA: Με αυτό το αντικείμενο δεν θα κουνιέστε από το σαλόνι σας! Είναι top σε πωλήσεις...

Θα πάθετε εμμονή σίγουρα!

IKEA: Με αυτό το αντικείμενο δεν θα κουνιέστε από το σαλόνι σας! Είναι top σε πωλήσεις...

Με αυτό το αντικείμενο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ δεν θα κουνιέστε από το σαλόνι σας! Είναι top σε πωλήσεις και το βρίσκετε σε οικονομική τιμή!

Είναι το σημείο του σπιτιού που περνάς την περισσότερη ώρα της ημέρας είτε με φίλους είτε μόνη γι αυτό και πρέπει να είναι όπως ακριβώς το θες! Σίγουρα όμως δεν πρέπει να λείπει αυτό το συγκεκριμένο αντικείμενο!

Αναφερόμαστε φυσικά σε ένα υποπόδιο!

ΙΚΕΑ: Έχεις τραπεζαρία αλλά δεν την χρησιμοποιείς ποτέ; Πάρε αυτό το αντικείμενο και θα τρώτε πάντα εκεί!

Οφείλεις να έχεις ένα για να απλώνεις τα πόδια σου και να... ταξιδεύεις! Σου βρήκαμε κάποια οικονομικά:

IKEA: Με αυτό το αντικείμενο δεν θα κουνιέστε από το σαλόνι σας! Είναι top σε πωλήσεις...

Θα το βρεις εδώ

IKEA: Με αυτό το αντικείμενο δεν θα κουνιέστε από το σαλόνι σας! Είναι top σε πωλήσεις...

Θα το βρεις εδώ

ΙΚΕΑ: Με αυτό το έπιπλο θα "σώσετε" πολύ ελεύθερο χώρο στο μπάνιο σας! Έχει γίνει ήδη viral!

Με αυτό το έπιπλο από τα IKEA, θα "σώσετε" πολύ ελεύθερο χώρο στο μπάνιο σας! Έχει γίνει ήδη viral, καθώς κοστίζει λιγότερο από 45 ευρώ.

Σίγουρα το μπάνιο είναι από τα δωμάτια στο σπίτι που είτε τα μισείς, είτε τα λατρεύεις, αφού θέλει πάντα να είναι καθαρό και μαζεμένο.

Αν θέλεις καθημερινά δεν ξέρεις που να τοποθετήσεις τις πετσέτες, ή και τα καλλυντικά σου, σου βρήκαμε το έπιπλο που θα σου λύσει τα χέρια.

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα σου, αλλάζει ζωές! Είναι σε προσφορά...

Πρόκειται για την ραφιέρα μπάνιου από τα ΙΚΕΑ. Έχει μέγεθος 40x27x148 cm και κοστίζει 43,99 ευρώ.

ΙΚΕΑ μπάνιο

Θα το βρεις εδώ.

ΙΚΕΑ: Αυτά τα ντουλάπια κουζίνας είναι σε προσφορά και κοντεύουν να εξαντληθούν! Θα αλλάξουν τη ζωή σας!

Αυτά τα ντουλάπια κουζίνας από τα ΙΚΕΑ είναι σε προσφορά και κοντεύουν να εξαντληθούν! Θα αλλάξουν τη ζωή σας και αν τα πάρετε θα μας θυμηθείτε.

Αν η κουζίνα σας είναι μικρή και δεν χωράει πολλά πράγματα, σίγουρα αυτά τα ντουλάπια τα χρειάζεστε. Έχουν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και είναι ικανά να κρύψουν ακαταστασία, ειδικά αν σας «σκάσει» ξαφνικά κάποια επίσκεψη.

ΙΚΕΑ: Πιείτε τον καφέ σας σε άλλη διάσταση! Αυτό το αντικείμενο κάνει ουρές τα καταστήματα!

Αυτή την περίοδο, τα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν πολλά τους αντικείμενα σε προσφορά, όμως μια από τις πιο συμφέρουσες αγορές που μπορείτε να κάνετε, είναι τα συγκεκριμένα ντουλάπια κουζίνας. Για τη ακρίβεια να πούμε ότι κοστίζουν πλέον 57 ευρώ και κοντεύουν να εξαντληθούν! Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ: Αυτά τα ντουλάπια κουζίνας είναι σε προσφορά και κοντεύουν να εξαντληθούν! Θα αλλάξουν τη ζωή σας!

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ και κοντεύει να εξαντληθεί!

Τώρα που ο χειμώνας έρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και εσύ θα θέλεις να οργανώσεις το σπίτι και τις ντουλάπες σου. Έτσι λοιπόν, μαζί με το κατέβασμα από τα χειμερινά ρούχα, καλό θα ήταν να τακτοποιηθούν και τα συρτάρια από την σιφονιέρα.

ΙΚΕΑ: Αν έχεις μπαλκόνι ή αυλή τρέχα να πάρεις αυτό το τραπεζάκι! Κοστίζει μόνο 20 ευρώ...

Εξάλλου, σε όλα τα σπίτια στα συρτάρια γίνεται πανικός και είναι συνήθως ακατάστατα! Όχι πια όμως, γιατί αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα τα αλλάξει ριζικά! Αυτό το κουτί με διαχωριστικά, σου επιτρέπει να τα βρίσκεις όλα εύκολα χωρίς να γίνεται μπάχαλο! Κοστίζει 5,99 ευρώ και έχει σχεδόν εξαντληθεί! Πάρτο και θα μας θυμηθείς....

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!

Αυτό είναι το απόλυτο αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ! Έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ και σίγουρα θα βγει sold out!

Πόσες φορές δεν είχατε ξαφνικές επισκέψεις και δεν ξέρατε πού... θα κάτσουν στο μικρό σας σαλόνι; Σίγουρα πολλές αλλά η λύση ήρθε από τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας "λύσει" τα χέρια!

Έβγαλαν ένα σκαμπό τόσο μικρό και κομψό, ώστε χωράει παντού και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό. Μάλιστα η τιμή του, είναι ακόμα πιο δελεαστική, αφού κοστίζει κάτω από 4 ευρώ! Το εντοπίσαμε και έχουν μείνει πολύ περιορισμένα κομμάτια, οπότε καλό είναι να σπεύστε! Δείτε το και σίγουρα θα ερωτευτείτε το πόσο πρακτικό είναι αμέσως! Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!


Ελεγμένο για: 100 kg
Διάμετρος καθίσματος: 32 cm
Πλάτος: 40 cm
Ύψος καθίσματος: 45 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 46 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.88 kg
Μεικτό βάρος: 1.91 kg

TAGS