Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΙΚΕΑ: Αυτό το ροζ αντικείμενο θα κάνει την κουζίνα σου «Παράδεισο»! Κοστίζει 3,99 ευρώ!

Σου αλλάζει την ζωή, και να χαλάσει όμως δεν σκας!

ΙΚΕΑ: Αυτό το ροζ αντικείμενο θα κάνει την κουζίνα σου «Παράδεισο»! Κοστίζει 3,99 ευρώ!
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 27.11.2019 09:17

Αυτό το ροζ αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει την κουζίνα σου «Παράδεισο» και κοστίζει 3,99 ευρώ! Κοντεύει να εξαντληθεί!

Σίγουρα αν αγαπάς το μαγείρεμα, αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα αλλάξει την ζωή σου! Αναμένεται να κάνει την κουζίνα σου «Παράδεισο» και άσε που με τέτοια τιμή, και να πάθει κάτι δεν θα σκάσεις!

Είναι ροζ, πολύ εύχρηστο και καθαρίζεται πανεύκολα. Δεν «καίγεται» μέσα στο φούρνο και και κάνει τα κέικ και τα σουφλέ σου από άλλον πλανήτη! Μιλάμε φυσικά για τα ειδικά φορμάκια σιλικόνης, τα οποία τα ΙΚΕΑ τε έβγαλαν σε ροζ και έχουν σπάει τα ταμία! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο είναι για την κουζίνα αλλά και το σαλόνι σου! Με 1,49 το παίρνουν όλοι!

ΙΚΕΑ αντικείμενο ροζ

Βρείτε το εδώ

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο το παίρνεις από την κουζίνα μέχρι το σαλόνι σου! Μόνο με 0,99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ το παίρνεις από την κουζίνα μέχρι το σαλόνι σου! Μόνο με 0,99 ευρώ και έχει αδειάσει πλήρως τα ταμία!

Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να μην τρελαθείς κι εσύ, όπως τρελαθήκαμε και εμείς! Εξάλλου, και να σου πάθει κάτι ή να σπάσει, μόνο με 0,99 ευρώ που θα έχεις δώσει ποιος νοιάζεται!

Μην μας πεις, ότι τώρα που έπιασαν τα πρώτα κρύα δεν έχεις ξεκινήσει κι εσύ τους ζεστούς καφέδες; Ε, τα ΙΚΕΑ έβγαλαν την απόλυτη κούπα με τιμή κάτω από 1 ευρώ! Έτσι λοιπόν θα την παίρνεις μαζί σου από την κουζίνα, μέχρι και το σαλόνι σου χωρίς να φοβάσαι για ατυχήματα πάσης φύσεως.... Ιδού το αντικείμενο που δεν πρέπει να μην αποκτήσεις:

ΙΚΕΑ: Βάλε αυτό το αντικείμενο πάνω στο κρεβάτι του δωματίου σου και δώσε χρώμα! Θα δώσεις μόνο 4 ευρώ!

ΙΚΕΑ κούπα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΙΚΕΑ: Το "εύθραυστο" φυτό που θα φέρει καλοτυχία στο σπίτι σας κοστίζει μόνο 2,00 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να βάλεις στην είσοδο του σπιτιού σου! Θα σου φτιάχνει το κέφι...

Διαβάστε περισσότερα θέματα Deco & Σπίτι στο Youweekly.gr

TAGS
Share