IKEA: Αυτό είναι το «διαστημικό» φωτιστικό που θα «απογειώσει» το σπίτι σου! Αγόρασέ το με λιγότερο από 70 ευρώ!

Θα σας ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
IKEA: Αυτό είναι το «διαστημικό» φωτιστικό που θα «απογειώσει» το σπίτι σου! Αγόρασέ το με λιγότερο από 70 ευρώ!

Αυτό είναι το «διαστημικό» φωτιστικό που θα «απογειώσει» το σπίτι σου! Τρέξε στα IKEA και αγόρασέ το με λιγότερο από 70 ευρώ!

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο όμορφους χώρους στο σπίτι μας και τα έπιπλα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του, για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή και να εντάξεις και αυτό το φωτιστικό!

Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις τον χώρο σου αλλά δεν ήξερες πως, σου έχουμε την λύση, καθώς το συγκεκριμένο σου εγγυάται σίγουρη ανακαίνιση! Δείξτο στους φίλους σου και θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

IKEA φωτιστικό

Κάντο δικό σου εδώ!

Επίσης, αν θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας γενικά, σας έχουμε και τα δυο έπιπλα μπάνιου που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ θα ανανεώσουν το σπίτι σας!

IKEA: Θέλετε ανανέωση στο μπάνιο σας; Με αυτό το αντικείμενο θα δείχνει σαν καινούργιο μόνο με 12 ευρώ!

Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας; Με αυτό το αντικείμενο από το ΙΚΕΑ θα δείχνει σαν καινούργιο μόνο με 12 ευρώ!

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο όμορφους χώρους στο σπίτι και τα έπιπλα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, όπως και οι κουρτίνες παίζουν μεγάλο ρόλο στην διακόσμηση.

Αυτή η κουρτίνα με το σχέδιο της θα δώσει ένα ξεχωριστό τόνο και θα βάλει χρώμα στο μπάνιο σας, ενώ θα δείξει σαν καινούργιο στο λεπτό.

ΙΚΕΑ έπιπλα

IKEA: Αυτό το funky αντικείμενο το θέλουν όλοι για το σπίτι τους! Αγόρασέ το μόνο με 4 ευρώ!

Αυτό το funky αντικείμενο που το θέλουν όλοι για το σπίτι τους! Αγόρασέ το μόνο με 4 ευρώ από τα IKEA! Τρέξτε να προλάβετε γιατί θα το αγαπήσετε!

Είναι καιρός να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι σου και σου έχουμε την λύση! Στα πολυκαταστήματα ΙΚΕΑ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι σε τιμή... άκρως οικονομική!

Και ο λόγος για το υπέροχο χαλάκι εισόδου, που με το που το βάλεις στο σπίτι σου θα το λατρέψουν όλοι!

IKEA χαλάκι

Κάντε το δικό σας εδώ!

TAGS