H&M: Αυτό το αντικείμενο είναι για το σπίτι σου! Είναι ξύλινο και το τοποθετείς παντού!

Είναι vintage και σικάτο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H&M: Αυτό το αντικείμενο είναι για το σπίτι σου! Είναι ξύλινο και το τοποθετείς παντού!

Αυτό το αντικείμενο από τα H&M είναι για το σπίτι σου. Είναι ξύλινο και το τοποθετείς παντού σε κάθε δωμάτιο και δεν θα... λερώνεις.

Η αλυσίδα ενδυμάτων και υποδημάτων έχει επίσης και την δική της συλλογή με έπιπλα και διάφορα αντικείμενα για το σπίτι σου.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα θέλοντας να ανανεώσω λίγο το σπίτι μου, βρήκα το πιο vintage αντικείμενο που είχαν σχεδόν όλων οι γιαγιάδες μας στην κουζίνα. Πρόκειται για το δίσκο που σέρβιραν το φαγητό, ειδικά αν θέλαμε να φάμε στο τραπεζάκι ή στο κρεβάτι επειδή ήμασταν άρρωστοι.

Στα H&M το βρήκαμε σε ξύλινο με 29,99 ευρώ και είναι ένα από τα πιο εύχρηστα αντικείμενα για το σπίτι, μιας και μπορείς να φας στο κρεβάτι χωρίς να γκρινιάζει η μητέρα σου μην λερώσεις.

Αν ωστόσο, δεν θες κάτι για το σπίτι σου, τότε σου προτείνω να δεις αυτή την ολόσωμη φόρμα. Θα πετύχεις το απόλυτο safari look και θα συγκλονίζεις.

H&M σπίτι

Ξύλινος δίσκος σερβιρίσματος

H&M: Αυτό το τοπ θα κλείσει σπίτια! Είναι μπεζ και αποκαλύπτει "επικίνδυνα" σημεία!

Αυτό το μπεζ τοπ που βρήκαμε στα καταστήματα H&M θα κλείσει σίγουρα σπίτια! Είναι το ρούχο που χρειάζεσαι μια και αποκαλύπτει τα πιο "επικίνδυνα" σημεία στο σώμα σου!

Η νέα συλλογή του H&M έχει μία σικάτη διάθεση που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα! Το σαγηνευτικό look θα πρέπει σίγουρα να συνοδεύεται και από μία φινέτσα!

Σου βρήκαμε επίσης την πιο τέλεια γούνα από τα καταστήματα H&M, γιατί έρχεται γερό κρύο στη χώρα!

Το ρούχο που καταφέρνει και συνδυάζει και τα δύο είναι αυτό το υπέροχο τοπάκι το οποίο είναι μπεζ και έχει δαντέλες σε πολλά σημεία!

Είναι ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις σχεδόν με τα πάντα, ενώ κοστίζει μόλις 19,99!

μπεζ τοπ H&M

Φόρεσε το πρωί - βράδυ για να "κλέψεις" τις εντυπώσεις!

Μπλούζα H&M

Κοστίζει 19,99 και θα το βρεις στο online store του H&M!

H&M τοπ

TAGS