ΙΚΕΑ: Αν το σαλόνι σας είναι «αχούρι», αυτό το κίτρινο έπιπλο σώζει! Σε έκπτωση, κάτω από 50 ευρώ!

Αγόρασέ το ή... μετάνιωσέ το!

ΙΚΕΑ: Αν το σαλόνι σας είναι «αχούρι», αυτό το κίτρινο έπιπλο σώζει! Σε έκπτωση, κάτω από 50 ευρώ!

Αν το σαλόνι σας είναι «αχούρι», αυτό το κίτρινο έπιπλο από τα ΙΚΕΑ σώζει! Σε έκπτωση, κάτω από 50 ευρώ και τώρα που το έβγαλαν σε προσφορά, δεν προλαβαίνουν να το πουλάνε!

Πρόκειται για ένα από τα best seller κομμάτια και τα ΙΚΕΑ έκαναν κίνηση ματ και το έβγαλαν σε προσφορά! Τώρα δε, έχει τσακίσει κανονικά τα ταμία!

Μετά το έπιπλο για το μπάνιο που σου δείξαμε χτες, κάναμε άλλη μια ανακάλυψη και τρελαθήκαμε! Αν έχεις πολλά βιβλία ή πολλά αντικείμενα, η βιβλιοθήκη του ΙΚΕΑ σε κίτρινο θα δώσει στιλ αλλά και άλλο ύφος στο πάντα ακατάστατο σαλόνι σου.

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

IKEA βιβλιοθήκη προσφορά

Βρείτε το εδώ

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο είναι για το σαλόνι αλλά και το γραφείο του σπιτιού! Μόνο με 50 ευρώ το αλλάζει όλο...

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι για το σαλόνι, αλλά και το γραφείο του σπιτιού σου. Το αλλάζει όλο το εσωτερικό μόνο με 50 ευρώ.

Αν θέλεις να κάνει μια αλλαγή στο χώρο σου χωρίς να θες να χαλάσεις πολλά, τότε σου βρήκαμε το κατάλληλο έπιπλο για να την κάνεις.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των ΙΚΕΑ βρήκα το έπιπλο που θα ανανεώσει τον χώρου είτε είναι το σαλόνι, είτε το γραφείο. Ταιριάζει άψογα και στις δυο περιπτώσεις.

Πρόκειται για ξύλινη βιβλιοθήκη, την οποία κατασκευάζεις μόνος σου. Έχει διαστάσεις154x31x171 cm και το υλικό του είναι μαλακό ξύλο.

Αν θέλεις να ανανεώσεις και το δωμάτιο θα δώσει άλλο αέρα. Αγόρασε το μόνο με 7,99 και δεν θα χάσεις...

ΙΚΕΑ σάλονι

ΙΚΕΑ: Αυτό το "κρυφό" αντικείμενο θα δώσει φως στο σαλόνι σου και «τρελαίνει» κόσμο! Είναι για τον τοίχο!

Αυτό το αντικείμενο που θα βρεις στα ΙΚΕΑ «τρελαίνει» κόσμο. Είναι «κρυφό» και θα δώσει φως στο σαλόνι σου από τον... τοίχο.

Αν θέλεις να δώσεις άλλο ύφος στο συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού σου, τότε αυτό το φωτιστικό θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις.

Πρόκειται για το πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου. Μπορεί να το βάλεις τόσο στο σαλόνι σου, αλλά και σε άλλους χώρους του σπιτιού, καθώς φαίνεται σαν κάδρο. Επίσης, μπορείς να το βάλεις και στο ταβάνι.

Το συγκεκριμένο κοστίζει 139 ευρώ, αλλά μπορείς να το βρεις και σε άλλο μέγεθος.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό αντικείμενο για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου, είναι αυτή τη τέλεια πολυθρόνα.

ΙΚΕΑ φωτιστικό

Σαλόνι φως