Νοικοκυρές προσοχή! Σας έχουμε τα 5+1 βήματα για να δώσετε στο μπάνιο σας άλλο αέρα!

Ξεκινήστε τις αλλαγές!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νοικοκυρές προσοχή! Σας έχουμε τα 5+1 βήματα για να δώσετε στο μπάνιο σας άλλο αέρα!

Νοικοκυρές, χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ' όλες σας, μιας και σας έχουμε επιτέλους τα 5+1 βήματα που χρειάζεστε οπωσδήποτε, για να δώσετε κι εσείς στο μπάνιο του σπιτιού σας έναν άλλο αέρα που θα ανανεώσει το χώρο σας και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Το μπάνιο παίζει ζωτικό ρόλο στην καθημερινή σου ζωή, σε ξυπνάει το πρωί και σε χαλαρώνει το βράδυ. Ωστόσο, όταν σκέφτεσαι τι αλλαγές πρέπει να κάνεις στο μπάνιο σου, είναι σημαντικό να έχεις κατά νου ότι αυτό το δωμάτιο δε θα πρέπει να είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και να δείχνει όμορφο!

Είτε ψάχνεις να προσθέσεις μερικά διακοσμητικά είτε θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές, πρόκειται σίγουρα για μία επένδυση και θα την απολαύσεις τόσο εσύ όσο και η οικογένειά σου!

Σε περίπτωση που θέλετε να γλιτώσετε χώρο στο μπάνιο σας, τα IKEA, σας έχουν το αντικείμενο που θα σας "λύσει" τα χέρια.

μπάνιο ανακαίνιση

Δώσε λοιπόν βάση στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Ανανέωσε το ντουζ και τις βρύσες

Τα δύο αυτά στοιχεία μπορούν να καθορίσουν το θέμα που θα έχει το μπάνιο σου. Σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητά τους, το να επιλέξεις ένα ντουζ και μία βρύση που θα δείχνει τέλεια, θα μεταμορφώσει το μπάνιο σου σε μία όαση που θα μπορείς να περιμένεις να τη χρησιμοποιήσεις! Τόσο απλά θα αλλάξεις όλο το συναίσθημα που σου βγάζει το μπάνιο σου! Βγάλε τα παλιά και αντικατάστησε τα με μαύρα ματ που είναι η τελευταία τάση.

Λίγη μπογιά δεν έκανε ποτέ κακό

Εάν το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο, υπάρχουν μερικές πολύ απλές αισθητικές αλλαγές που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις αμέσως το μπάνιο σου! Το να βάψεις τα πλακάκια σου, μπορεί να ακούγεται παράξενο και κουραστικό, ωστόσο είναι αποτελεσματικό και αποτελεί ένα απλό τρόπο για να ανανεώσεις το μπάνιο σου. Δοκίμασε καλύτερα ανοιχτά χρώματα για να κάνουν το δωμάτιο να δείχνει πιο λαμπερό και πιο ευρύχωρο.

ιδέες για το μπάνιο

Άλλαξε τον καθρέφτη σου

Το να αφαιρέσεις τον παλιό σου καθρέφτη και να τον αντικαταστήσεις με έναν καινούργιο, θα κάνει το μπάνιο σου να δείχνει λες και του έκανες πλήρη ανακαίνιση. Σιγουρέψου ότι θα βρεις έναν καθρέφτη ιδίου μεγέθους με τον προηγούμενο, μιας και θα είναι πιο εύκολο να τον τοποθετήσεις στη θέση που είχες τον προηγούμενο.

Δώσε βάση στις απλές αλλαγές

Μπορείς να ανανεώσεις το μπάνιο σου και να του δώσεις την αίσθηση της ανακαίνισης, με το να αλλάξεις τα πλακάκια. Εάν ωστόσο τα πλακάκια σου βρίσκονται ακόμα σε καλή κατάσταση, ίσως χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα, για να δείχνουν και πάλι ολοκαίνουργια και να σου φωτίζουν το μπάνιο.

Φώτισέ το

Με την μεγάλη ποικιλία φωτισμών που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορείς σίγουρα να βρεις κάτι που θα ταιριάζει στο δικό σου μπάτζετ. Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αν έχεις τα ίδια φώτα από τη μέρα που μετακόμισες στο σπίτι. Ο νέος φωτισμός, όχι μόνο θα δείχνει πιο ωραίος, αλλά θα είναι και πιο λειτουργικός.