IKEA: Αυτός ο καναπές σε μπλε θα κάνει το σαλόνι σου σαν άλλο! Το έριξαν 100 ευρώ!

Ίσα που το προλαβαίνεις!

IKEA: Αυτός ο καναπές σε μπλε θα κάνει το σαλόνι σου σαν άλλο! Το έριξαν 100 ευρώ!

Αυτός ο καναπές από τα ΙΚΕΑ σε μπλε θα κάνει το σαλόνι σου σαν άλλο! Το έριξαν 100 ευρώ και κοντεύει να ξεπουλήσει! Δείτε φωτογραφία...

Είναι γεγονός πως ένα μόνο έπιπλο αρκεί για να κάνει την διαφορά σε ένα σπίτι... αλλά και σε ένα σαλόνι! Αν ο καναπές σου έχει παλιώσει, τα ΙΚΕΑ με αυτόν δίνουν την λύση!

Τον έριξαν και 100 ευρώ κάτω και έχει προκληθεί μακελειό στα καταστήματα αφού είναι τα top έπιπλα σε πωλήσεις! Ίσα που το προλαβαίνεις, μιας και έχουν μείνει πολύ λίγα τεμάχια! Να θυμίσουμε και ένα ακόμα τέλειο αντικείμενο σε κόκκινο για το οποίο είχαμε αναφερθεί εκτενώς...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

IKEA καναπές σε προσφορά

Βρείτε τον εδώ

Ξεπουλάει στα ΙΚΕΑ αυτός ο καναπές για το σπίτι! Έχει από κάτω αποθηκευτικό χώρο!

Έχει από κάτω αποθηκευτικό χώρο αυτός ο καναπές για το σπίτι που ξεπουλάει σαν τρελός στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Κοστίζει ούτε 600 ευρώ!

Θες να κάνεις μια ανανέωση στην ζωή σου; Θες να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι του; Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε έναν υπέροχο καναπέ που είναι μάλιστα και σε χρώμα μαύρο για να ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις του χώρου σου!

Κοστίζει ακριβώς 549,00 ευρώ!

καναπές IKEA

Επίσης, σου βρήκαμε κι έναν ακόμα απίστευτο καναπέ που είναι στο χρώμα της φωτιάς!

IKEA: Θέλετε ανανέωση; Αυτός ο μπλε retro καναπές θα κάνει το σαλόνι σας να δείξει ένα άλλο!

Αν ψάχνεις για μια ανανέωση αυτός ο μπλε ρετρό καναπές από το IKEA θα κάνει το σαλόνι σας να δείξει ένα άλλο.

Θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στο σπίτι σου και δεν ξέρεις τι να πάρεις; Η ανοίγεις νέο σπίτι και ψάχνεις καναπέ; Οι καναπέδες είναι βασικά έπιπλα που στολίζουν το σαλόνι μας αλλά θέλουμε να είναι και άνετοι για να απολαμβάνουμε την ξεκούραση μας σε αυτούς.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που θέλουν έναν μικρό ύπνο στον καναπέ και το απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σένα αυτό τον καναπέ, που είναι σχετικά οικονομικός ενώ έχει ένα retro ύφος που αποτελεί τάση αλλά και διαχρονική επιλογή.

Το χρώμα του είναι μπλε, ωστόσο είναι διαθέσιμος και σε αρκετά χρώματα ακόμα.

ΙΚΕΑ έπιπλα

Επίσης, αν θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας γενικά, σας έχουμε και τα δυο έπιπλα μπάνιου που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ θα ανανεώσουν το σπίτι σας!

TAGS