ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο κοστίζει 6,99€ και θα το κουβαλάς μαζί σου από το σαλόνι μέχρι την...κουζίνα! Δεν θα το αποχωρίζεσαι!

Θα σας ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο κοστίζει 6,99€ και θα το κουβαλάς μαζί σου από το σαλόνι μέχρι την...κουζίνα! Δεν θα το αποχωρίζεσαι!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ κοστίζει 6,99€ και θα το κουβαλάς μαζί σου από το σαλόνι μέχρι την...κουζίνα! Δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς.

Είναι το πιο βολικό και άνετο αντικείμενο που θα θέλεις να το έχεις παντού μαζί σου. Ο λόγος για αυτό το μικρό μαξιλάρι αυχένα που θα σε ξεκουράσει όπου πας.

Ποιος από εμάς δεν νιώθει πολλές φορές τον αυχένα του να πιάνεται και θέλει να το ξεκουράσει; Αυτό το μαξιλαράκι είναι η απόλυτη λύση.

Μπορείς να το πάρεις σε όλους τους χώρους του σπιτιού και ακόμα και να το διπλώσεις να μην πιάνει χώρο.

ΙΚΕΑ έπιπλα

Θα το βρεις εδώ

Επίσης, αν βάλεις αυτό το αντικείμενο στο τραπέζι σου δεν θα σηκωθεί κανείς. Πριν λίγο καιρό ήταν σε προσφορά.

IKEA: Το έπιπλο που χρειάζεστε όλοι στην κουζίνα σας! Είναι σε έκπτωση και θα αλλάξει τελείως τον χώρο σας!

Το έπιπλο αυτό το χρειάζεστε όλοι στην κουζίνα σας θα το βρείτε σε έκπτωση στο ΙΚΕΑ και θα αλλάξει τελείως τον χώρο σας!

Η κουζίνα είναι ένα βασικό κομμάτι του σπιτιού σπιτιού και το μέρος που κάθε γυναίκα θέλει τον περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Είναι το δωμάτιο του σπιτιού που μαζεύεται όλοι η οικογένεια. Συνήθως υπάρχει μεγάλο θέμα αν δεν έχετε άνεση και πολλά ντουλάπια για το που θα βάλετε τα πράγματα που σας «περισσεύουν».

Αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ, είναι άνετο και θα σας «λύσει» τα χέρια καθώς θα μπορείτε να βάλετε εκεί όσα οικιακά σκεύη δεν έχετε που να αποθηκεύσετε.

Το καλύτερο είναι πως είναι μπορείτε να χωρίσετε τα κομμάτια του και να το βάλετε όπως βολεύει εσάς.

ΙΚΕΑ εκπτώσεις

ΙΚΕΑ έπιπλα

Θα το βρείτε εδώ

TAGS