Πλένεις πιάτα διαρκώς και "χαλάς" τα χέρια σου; Με αυτά τα γάντια σιλικόνης να σωθείς!

Θα σας "λύσει" τα χέρια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πλένεις πιάτα διαρκώς και

Πλένεις συνέχεια πιάτα στο σπίτι σου και "χαλάς" διαρκώς τα χέρια σου και το μανικιούρ; Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες με αυτά τα γάντια σιλικόνης θα σωθείς.

Το πλύσιμο των πιάτων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τις γυναίκες γιατί ξεραίνει τα χέρια μας αλλά και χαλάει το μανικιούρ μας.

Το Amazon ωστόσο σου βρήκε την λύση! Πουλάει γάντια σιλικόνης που έχουν και «καρφάκια» και μπορείς να πλύνεις πιάτα πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Τα γάντια κυκλοφορούν σε 5 χρώματα πράσινο, κίτρινο, μπλε, γκρι και ροζ και κοστίζουν μόνο 10 ευρώ.

γάντια χεριών σιλικόνης

Εντωμεταξύ δείτε το το στρώμα αφρού που πρέπει να βάλετε στο κρεβάτι σας! Θα κοιμηθείτε σαν πουλάκια...

Νοικοκυρές σωθήκατε! Κάθε σπίτι πρέπει να έχει αυτό το σετ καθαρισμού από τα ΙΚΕΑ! Μόνο με 1,99!

Μόνο με 1,99 ευρώ, αγαπημένες νοικοκυρές, θα αποκτήσετε αυτό το σετ καθαρισμού από τα καταστήματα ΙΚΕΑ που κάθε σπίτι πρέπει να έχει! Σωθήκατε για τα καλά!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε ένα απίστευτο φαράσι και σκουπάκι που είναι σε μίνι μέγεθος για να το βολέψεις όπου θες μέσα στο σπίτι σου χωρίς να σου πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο! Θα μαζεύεις οτιδήποτε σε χρόνο dt!

Ιδού:

ΙΚΕΑ καθαρισμός

Αν θες, ωστόσο, να βάλεις τάξη στο δωμάτιο σου γιατί είναι ένα αχούρι αυτό είναι το αντικείμενο που θα σε σώσει και κάνει μόνο 2,99!

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας "λύσει" τα χέρια!

Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας "λύσει" τα χέρια και θα το βρείτε στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Κοστίζει μόνο 10 ευρώ!

Είναι σωτήριο χειμώνα καλοκαίρι! Για εσάς που δεν θέλετε να σφουγγαρίζετε συνέχεια το πάτωμα της κουζίνας που βρωμίζεται από φαγητά και ψύχουλα αυτό είναι το κατάλληλο item που πρέπει να αγοράσετε!

Μιλάμε για ένα χαλί κουζίνας που είναι οι τελευταία λέξη της μόδας και είναι πολύ οικονομικό! Εμείς το ερωτευτήκαμε, εσείς;

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το στρώμα αφρού που πρέπει να βάλετε στο κρεβάτι σας! Θα κοιμηθείτε σαν πουλάκια...

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας