Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε για ποιο λόγο πρέπει να βάλετε μαγειρική στον φούρνο σας! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ένα χρήσιμο tip!

Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε για ποιο λόγο πρέπει να βάλετε μαγειρική στον φούρνο σας! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Το γνωρίζατε πως πρέπει να βάλετε μαγειρική σόδα στον φούρνο σας; Όταν μάθετε τον λόγο θα πάθετε πλάκα και το αποτέλεσμα που θα δείτε θα σας εκπλήξει.

Κάντε την Κεραμική Εστία να Λάμψει με ένα Tip από την Δεκαετία του 30

Υπάρχει ένα υλικό που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά την κεραμική σας εστία.

Τι θα χρειαστείτε Το μόνο που θα χρειαστείτε για το καθάρισμα της κεραμικής εστίας είναι 1 φλ. μαγειρική σόδα σε σκόνη και δύο πανάκια (ένα στεγνό και ένα νωπό).

Ξεκινήστε ρίχνοντας στην κεραμική εστία τη μαγειρική σόδα. Φροντίστε να ρίξετε διάσπαρτα σε διάφορα σημεία.

Στη συνέχεια με το στεγνό πανί αρχίστε να τρίβετε τη μαγειρική σόδα πάνω σε όλη την επιφάνεια της εστίας. Στο τέλος πάρτε ένα νωπό πανί και συνεχίστε το τρίψιμο.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να λάμψετε την κεραμική εστία.

Έτσι καθάριζαν τις κουζίνες τους τη δεκαετία του 1930 και όπως φαίνεται αυτό το tip έχει εφαρμογή ακόμα και σήμερα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς να καθαρίσετε την κεραμική εστία με μαγειρική σόδα.

Ρίξτε την και στην κούπα του καφέ σας και...

Αδιανόητο! Ρίξε μαγειρική σόδα στο πλυντήριο και θα πάθεις πλάκα! Θα πληρώνεις τα μισά στο σούπερ μάρκετ!

Είναι αδιανόητο αυτό το μυστικό για το σπίτι που σου βρήκαμε! Ρίξε απλά λίγη μαγειρική σόδα στο πλυντήριο ρούχων σου και θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα αλλά και με το σούπερ μάρκετ, στο οποίο θα πληρώνεις τα μισά.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό μαλακτικό και έτσι θα κάνεις παράλληλα οικονομία ενώ την ίδια στιγμή θα χρησιμοποιείς και υλικά πιο φυσικά.

Σου βρήκαμε επίσης το τέλειο tip για τα μαλλιά σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη μαγειρική σόδα και θα δεις θαύματα!

Η μαγειρική σόδα βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH του νερού, όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, κάτι που την κάνει να λειτουργεί ως φυσικό μαλακτικό.

Βάζοντας ½ φλιτζάνι στο πλυντήριο μπορείτε να εξασφαλίσετε πως τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού ή μεταλλικών στοιχείων δεν θα «κάτσουν» στα ρούχα σας και έτσι θα βγουν πιο μαλακά από ποτέ!