H&M: Με μόνο 6,99 το αντικείμενο που θα αλλάξει το μπάνιο σου! Το βρήκαμε στην συλλογή για το σπίτι!

Είναι σε προσφορά! Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!

H&M: Με μόνο 6,99 το αντικείμενο που θα αλλάξει το μπάνιο σου! Το βρήκαμε στην συλλογή για το σπίτι!

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις το πιο υπέροχο αντικείμενο για το μπάνιο του σπιτιού σου που εντοπίσαμε στα καταστήματα H&M! Το βρήκαμε στην συλλογή που έχουν για το σπίτι και είναι σε προσφορά! Από 12,99 ευρώ τώρα μόνο 6,99!

Μπορεί τα καταστήματα ΙΚΕΑ να έχουν τον πρώτο τίτλο για την διακόσμηση του σπιτιού, και μάλιστα πριν από λίγες ώρες σας προτείναμε 3 συγκλονιστικά χαλιά που κάνουν λιγότερο από 20 ευρώ, ωστόσο στην αλυσίδα H&M, έχει εξίσου όμορφα, σικάτα και οικονομικά fashion items που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στην οικία σας.

Ένα από αυτά είναι και αυτή η θήκη για το σαπούνι σας, που ναι μεν είναι κάτι μικρό αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα παρατηρήσει κάποιος αν επισκεφθεί το μπάνιο σας.

H&M

H&M σπίτι προσφορές

H&M: Αυτό το αντικείμενο είναι για το σπίτι σου! Είναι ξύλινο και το τοποθετείς παντού!

Αυτό το αντικείμενο από τα H&M είναι για το σπίτι σου. Είναι ξύλινο και το τοποθετείς παντού σε κάθε δωμάτιο και δεν θα... λερώνεις.

Η αλυσίδα ενδυμάτων και υποδημάτων έχει επίσης και την δική της συλλογή με έπιπλα και διάφορα αντικείμενα για το σπίτι σου.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα θέλοντας να ανανεώσω λίγο το σπίτι μου, βρήκα το πιο vintage αντικείμενο που είχαν σχεδόν όλων οι γιαγιάδες μας στην κουζίνα. Πρόκειται για το δίσκο που σέρβιραν το φαγητό, ειδικά αν θέλαμε να φάμε στο τραπεζάκι ή στο κρεβάτι επειδή ήμασταν άρρωστοι.

Στα H&M το βρήκαμε σε ξύλινο με 29,99 ευρώ και είναι ένα από τα πιο εύχρηστα αντικείμενα για το σπίτι, μιας και μπορείς να φας στο κρεβάτι χωρίς να γκρινιάζει η μητέρα σου μην λερώσεις.

Αν ωστόσο, δεν θες κάτι για το σπίτι σου, τότε σου προτείνω να δεις αυτή την ολόσωμη φόρμα. Θα πετύχεις το απόλυτο safari look και θα συγκλονίζεις.

H&M σπίτι

Ξύλινος δίσκος σερβιρίσματος