Στα ΙΚΕΑ θα βρεις το ένα αντικείμενο που θα κάνει το μπάνιο σου να δείχνει πιο καθαρό!

Κοστίζει μόνο 3 ευρώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα ΙΚΕΑ θα βρεις το ένα αντικείμενο που θα κάνει το μπάνιο σου να δείχνει πιο καθαρό!

Αν θέλεις να δείχνει το μπάνιο του σπιτιού σου πιο καθαρό, τότε αυτό το ένα αντικείμενο που θα βρεις στα καταστήματα των ΙΚΕΑ πρέπει να το αποκτήσεις. Κοστίζει μόνο 2,99 ευρώ και πρόκειται να σε σώσει από το καθημερινό καθάρισμα.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν το μπάνιο τους να λάμπει, τότε αυτή την αγορά πρέπει να την κάνεις. Θα δώσει λίγα χρήματα για ένα αντικείμενο που θα σου αλλάξει το μπάνιο σου.

Πρόκειται για την σαπουνοθήκη που μπορείς να τοποθετήσει τόσο στο νιπτήρα σου, όσο και στην μπανιέρα ή ντουζιέρα σου έτσι ώστε όταν είναι υγρό να μην λερώνει.

Η συγκεκριμένη που θα βρεις στα ΙΚΕΑ κοστίζει μόλις 2,99 ευρώ.

ΙΚΕΑ μπάνιο

Σαπουνοθήκη

Αν από την άλλη θέλεις να αλλάξεις την κρεβατοκάμαρα σου, ορίστε τρία οικονομικά κρεβάτια που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι κοιμάσαι στον... παράδεισο.

Αν θέλεις να αλλάξει το μπάνιο σου αυτά τα αντικείμενα από τα ΙΚΕΑ θα σε βοηθήσουν

Αυτά τα 2 αντικείμενα από τα καταστήματα ΙΚΕΑ θα σου αλλάξουν το μπάνιο αν βρίσκεσαι σε αυτή την διαδικασία! Έχουν λιγότερο από 10 ευρώ και είναι πολύ παιχνιδιάρικα!

Φυσικά, αναφερόμαστε σε κουρτίνες! Που είναι ένα απαραίτητο item για κάθε σπίτι! Ποιος θέλει να σφουγγαρίζει κάθε φορά που κάνει μπάνιο; Γι αυτό και η ομάδα του Youweekly.gr σας βρήκε την λύση!

VADSJON

€ 9,99

ΙΚΕΑ

LASJON

€ 9,99

ΙΚΕΑ μπάνιο

Επίσης, μόλις σήμερα κυκλοφόρησε μια έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ! Κλείνουν προσωρινά 30 καταστήματα!

Θέλεις ακόμη ανανέωση στο μπάνιο σου; Αυτό το αντικείμενο επίσης από τα ΙΚΕΑ θα το δείχνει σαν καινούργιο

Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας; Με αυτό το αντικείμενο από το ΙΚΕΑ θα δείχνει σαν καινούργιο μόνο με 12 ευρώ!

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο όμορφους χώρους στο σπίτι και τα έπιπλα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, όπως και οι κουρτίνες παίζουν μεγάλο ρόλο στην διακόσμηση.

Αυτή η κουρτίνα με το σχέδιο της θα δώσει ένα ξεχωριστό τόνο και θα βάλει χρώμα στο μπάνιο σας, ενώ θα δείξει σαν καινούργιο στο λεπτό.

ΙΚΕΑ έπιπλα