Τα IKEA αλλάζουν τη κουζίνα σου με ένα αντικείμενο - Μόνο 24.99

Είναι λευκό με χρυσό μαζί!

Τα IKEA αλλάζουν τη κουζίνα σου με ένα αντικείμενο - Μόνο 24.99

Τα ΙΚΕΑ ανανεώνουν τους χώρους στο σπίτι σου και με μια κίνηση ματ αλλάζουν τη κουζίνα σου με ένα αντικείμενο! Μόνο 24.99 θα δώσεις να το πάρεις και θα μας ευγνωμονείς μια ζωή αφού η κουζίνα σου δεν θα μοιάζει πλέον βαρετή.

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν βγάλει άπειρα αντικείμενά τους σε προσφορά και έχουν ρίξει την τιμή σε τόσα άλλα ακόμη! Εμείς, εντοπίσαμε το απόλυτο item για την κουζίνα σου που πρόκειται να την αλλάξει όλη.

Η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή (μόλις 24.99 ευρώ) και έχει περιορισμένα τεμάχια για όσους αρπάξουν την ευκαιρία. Αν θέλεις την γνώμη μας, είτε για φωτιστικό κουζίνας είτε για άλλο δωμάτιο, είναι σούπερ must μιας και το λευκό με το χρυσό πάει σε όλα τα σπίτια! Δείτε την σχετική φωτογραφία με το ΙΚΕΑ item:

IKEA φωτιστικό κουζίνας φτηνό

Βρείτε το εδώ

Πως να δώσεις φως στην κουζίνα σου αν έχει πολλά αντικείμενα μέσα και «κλείνει» ο χώρος

Όταν η κουζίνα του σπιτιού είναι μικρή δεν έχουμε τον απαραίτητο χώρο για να νιώθουμε άνετα σε αυτή. Υπάρχουν όμως μερικά τρικ για να κάνουμε την μικρή κουζίνα του σπιτιού να φαίνεται μεγαλύτερη και να κινούμαστε με ευκολία σε αυτή.

Αυτό που μετράει για να κάνεις ένα χώρο μεγαλύτερο είναι κυρίως η αποθήκευση των πραγμάτων, αλλά και τα έπιπλα. Ακόμα και τα χρώματα που χρησιμοποιείς σε ένα μικρό δωμάτιο όπως η κουζίνα παίζουν καθοριστικό ρόλο για την άνεση σου αλλά και την εμφάνιση του χώρου.

Αν εκμεταλλευτείς το ύψος των τοίχων για τα ντουλάπια αλλά και όσα τηγάνια και άλλα σκεύη μπορούν να μπουν κρεμαστά στον τοίχο, αμέσως θα απελευθερώσεις τον χώρο στον οποίο κινείσαι για να μαγειρέψεις και να καθαρίσεις! Αν έχεις χώρο ανάμεσα στα ντουλάπια και το ταβάνι επίσης μπορείς να τοποθετήσεις εκεί τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείς συχνά.

Λευκοί τοίχοι, ντουλάπια και συσκευές θα κάνουν την κουζίνα φωτεινή και θα δείχνει αμέσως μεγαλύτερη. Το λευκό επίσης θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μία διακόσμηση με χρωματιστά αντικείμενα και σκεύη αφού δεν σε περιορίζει όπως κάνουν άλλα χρώματα.

Και μιας που λέμε για λευκό, αν θέλεις να σπάσεις το πολύ... άσπρο σου βρήκαμε 3 top χαλιά από τα ΙΚΕΑ σε γκρι και μπεζ!