Με 1 αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ "ανακαινίζεις" το σαλόνι σου - Κοστίζει 39.99 ευρώ

Πουλάει κάθε 1 λεπτό στο μαγαζί!

Με 1 αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ

Είσαι σε φάση αλλαγής αλλά δεν έχεις χρήματα; Τα ΙΚΕΑ έχουν και πάλι την λύση αφού με μόνο 1 αντικείμενο "ανακαινίζεις" το σαλόνι σου! Το καλύτερο όμως είναι ότι κοστίζει 39.99 ευρώ. Εννοείται φυσικά, πως πουλάει κάθε 1 λεπτό στο μαγαζί και ίσα που το προλαβαίνεις.

Είναι γεγονός πως ένα από τα μεγαλύτερα έπιπλα στο σαλόνι, είναι ο καναπές. Είναι πάντα σε κεντρικό σημείο και τραβάει τα βλέμματα. Όμως, είναι ένα αντικείμενο που κοστίζει αρκετά και ετσι δεν είναι και εύκολο να αλλάξει.

Τα ΙΚΕΑ έχουν την λύση και με μόνο 1 αντικείμενο θα φαίνεται σαν να τον έχεις αλλάξει και έτσι κάπως "ανακαινίζεις" το σαλόνι σου, χωρίς πολλά χρήματα. Εντοπίσαμε ένα ριχτάρι σε μπλε, που ταιριάζει σε όλα τα σαλόνια και σε όλα τα χρώματα καναπέ και έτσι με κόστος μόνο 39,99 θα έχεις διπλό όφελος. Και το σαλόνι σου θα φαίνεται σαν να το έχεις ανακαινίσει, και η τσέπη σου θα είναι γεμάτη!

Ιδού το αντικείμενο του πόθου από τα ΙΚΕΑ:

KLIPPAN

ΙΚΕΑ κάλυμμα για καναπέ σαλονιού

Έχεις δει και τα 6 αντικείμενα από την συλλεκτική σειρά; Είναι top σε πωλήσεις και κάνουν θραύση στο μαγαζί, ρίξε μια ματιά

Γιατί τα ριχτάρια από το ΙΚΕΑ και όχι μόνο δείχνουν το σαλόνι σου σα να το έχεις ανακαινίσει; Top αντικείμενο

Τα ριχτάρια και οι κουβέρτες είναι αναπόσπαστο συστατικό της Φθινοπωρινής και Χειμωνιάτικης διακόσμησης του σπιτιού σου τόσο για το σαλόνι όσο και για το υπνοδωμάτιο.Οποιοσδήποτε χώρος στον οποίο τοποθετούνται ριχτάρια ανανεώνεται. Τόσο σε ένα κρεβάτι όσο και σε έναν καναπέ, διακοσμείς σε επίπεδα και αν το επιθυμείς σε περισσότερα από ένα! Εδώ τοποθετήθηκαν δύο ριχτάρια προσθέτοντας το alter ego του καφέ το μπλε και το γκρι. Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψουμε το χαλί διάδρομο, την ψάθινη ή λινή μοκέτα και τα καλάθια από λυγαριά, που κολακεύουν τόσο το μπλε, όσο και το καφέ, δίνοντας υφή και προσωπικότητα στον χώρο.

Σε έναν καναπέ από λυγαριά η προσθήκη της λεπτής ξασμένης κουβερτούλας στο πλάι ζωντανεύει το συγκεκριμένο σημείο. Προτιμήθηκε ένα ντεγκραντέ σχέδιο με χρώμα που δημιουργεί μια μικρή αντίθεση με τον καναπέ και είναι σε κοντινή απόχρωση με τα μαξιλάρια, πάλι για διακόσμηση σε επίπεδα. Ως επιπλέον διακοσμητικό κέρδος δημιουργεί αντίθεση και με το δραματικό μαύρο εκλεκτικό τραπεζάκι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Οι ιδέες είναι άπειρες και η επιλογή δική σου!