Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει πιο έξυπνο το σπίτι σου - Μόνο με 34,99 θα το «ζηλεύουν» όλοι

Θα ξετρελαθείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει πιο έξυπνο το σπίτι σου - Μόνο με 34,99 θα το «ζηλεύουν» όλοι

Θέλεις να κάνει το σπίτι σου πιο έξυπνο; Τότε με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα το καταφέρεις. Θα δώσεις μόνο 34,99 ευρώ και θα το «ζηλεύουν» όλοι όσοι θα σε επισκέπτονται. Μάλιστα, θα σε «σώσει» και από την ταλαιπωρία να σηκώνεσαι να κλείσεις το φως το βράδυ, όταν θα έρθει η ώρα του ύπνου.

Ναι σωστά κατάλαβες, πρόκειται για αντικείμενο που έχει σχέση με το φως του σπιτιού σου. Γιατί όλα για το έξυπνο σπίτι από εκεί ξεκινάνε. Σου βρήκα λοιπόν τηλεχειριστήριο που θα σε κάνει να κλείνεις ή να ρυθμίζεις και το φως από το κρεβάτι σου ή ακόμη και από το δίπλα δωμάτιο.

Πρόκειται λοιπόν για το σε τηλεχειριστηρίου Ε27 και κοστίζει 34,99. Μπορείς να τοποθετήσει την λάμπα τόσο σε φωτιστικό κομοδίνου, όσο και δαπέδου.

Χαρακτηριστικά

Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 1000 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Ύψος: 120 mm
Διάμετρος: 60 mm
Ισχύς: 11 W
Θα το βρεις εδώ

ΙΚΕΑ σπίτι

Ωστόσο, σου βρήκαμε και μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

Θες να ανανεώσεις το σπίτι σου; - Τα ΙΚΕΑ σου έχουν λύση με αυτόν τον καναπέ

Θες να ανανεώσεις το σπίτι σου και σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις για να τον αλλάξεις; Τα ΙΚΕΑ σου έχουν λύση με αυτόν τον καναπέ! Είναι σε πολύ funky χρώμα και σίγουρα θα δώσει μια διαφορετική νότα στον χώρο σου!

Αν λοιπόν είσαι και εσύ από τα άτομα που ψάχνουν πιο ιδιαίτερα κομμάτια για το σπίτι τους, θα το αγαπήσεις!

Ο συγκεκριμένος καναπές είναι σε γαλάζια απόχρωση και σίγουρα θα φέρει χαρά μέσα στο σπίτι με το χρώμα του. Είναι άνετος και αν θες να κάνεις το σπίτι σου πιο μοντέρνο, μην το ψάχνεις άλλο.

ΙΚΕΑ καναπές

Κάνε τον δικό σου εδώ!