Τριθέσιος καναπές στα ΙΚΕΑ σε προσφορά - Θα πετάξεις το κρεβάτι σου και θα κοιμάσαι στο σαλόνι

Τρέξε να τον προλάβεις είναι ευκαιρία

Τριθέσιος καναπές στα ΙΚΕΑ σε προσφορά - Θα πετάξεις το κρεβάτι σου και θα κοιμάσαι στο σαλόνι

Μια απίστευτη προσφορά θα βρεις να "τρέχει" στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Αν θες να κάνεις μια αλλαγή στο σαλόνι του σπιτιού σου, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσεις αυτό τον τριθέσιο καναπέ. Είναι τόσο βολικός που σίγουρα θα... πετάξεις το κρεβάτι σου και θα κοιμάσαι σε αυτόν.

Εκτός από βολικός, βέβαια, είναι και συγκλονιστικά μοδάτος. Η τέλεια απόχρωσή του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα αλλά είναι ταυτόχρονα και πολύ εξυπηρετική αφού κλείνει προς τα ουδέτερα χρώματα και ταιριάζει σε όλα τα σπίτια.

Αναφερόμαστε, φυσικά, σε αυτό τον τέλειο τριθέσιο ροζ καναπέ που από 529 ευρώ τώρα τον έχουν βάλει στα 465!

SODERHAMN

ΙΚΕΑ σαλόνι προσφορά

Τι λες δεν είναι τέλειος; Τρέξε να τον προλάβεις γιατί έχουν μείνει μόνο λίγα αποθέματα.

Ωστόσο, σου βρήκαμε κι ένα αντικείμενο για το μπάνιο σου που με μόλις 9,99 ευρώ θα σε απαλλάξει από το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής σου

ΙΚΕΑ: Αυτός ο κόκκινος καναπές είναι για παλάτι! Κοστίζει 1.630 ευρώ και... τα αξίζει τα λεφτά του!

1.630 ευρώ κοστίζει αυτός ο καναπές από τα καταστήματα ΙΚΕΑ αλλά... τα αξίζει τα λεφτά του! Είναι για να τον βάλεις σε ένα παλάτι!

Ο καναπές είναι ιερό πράγμα σε ένα σπίτι! Θα γύρεις πάνω του το κορμί σου όταν γυρνάς κουρασμένη από την δουλειά, θα κάτσεις με το λάπτοπ σου να εργαστείς με τις ώρες, θα κάτσετε με τις φίλες σου - επίσης με τις ώρες - να κάνετε κους κους και να πείτε τα δικά σας! Αυτό είναι ένας καναπές γι αυτό και πρέπει να επιλέξεις τον καλύτερο για το σπίτι σου και... στον βρήκαμε εμείς!

Επειδή, όμως, τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δες τις παρακάτω φωτογραφίες, ντύσου και ξεκίνα για τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Έχει σετ πετσέτες για το μπάνιο μόνο με 2,50 ευρώ! Είναι τόσο μαλακές...

KIVIKκαναπές σε σχήμα Π, 7 θέσεων
492.529.54

€ 1639,00

ΙΚΕΑ: Αυτός ο κόκκινος καναπές είναι για παλάτι! Κοστίζει 1.630 ευρώ και... τα αξίζει τα λεφτά του!

Θα τον βρεις εδώ