Το ΙΚΕΑ ανανεώνει την κουζίνα σου - Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι

Θα το λατρέψετε!

Το ΙΚΕΑ ανανεώνει την κουζίνα σου - Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι

Θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου; Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που θα την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια. Ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο σπίτι ενώ είναι αρκετά οικονομικό αλλά και βολικό επειδή δεν πιάνει αρκετό χώρο.

Αν χρειάζεσαι μια ανακαίνιση στο σπίτι σου ή αν μόλις μετακόμισες και ψάχνεις έπιπλα για να βρεις στο σπίτι σου στα ΙΚΕΑ θα βρεις την λύση.

Τα τραπέζια της κουζίνας είναι ένα σημαντικό έπιπλο και πιάνει συνήθως αρκετό χώρο. Εμείς σου βρήκαμε αυτό που είναι μοντέρνο, δεν πιάνει χώρο και είναι η ιδανική λύση εάν είσαι φοιτητής.

ΙΚΕΑ τραπέζια

Κοστίζει 35 ευρώ και θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, σου βρήκαμε και μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει πιο έξυπνο το σπίτι σου - Μόνο με 34,99 θα το «ζηλεύουν» όλοι

Θέλεις να κάνει το σπίτι σου πιο έξυπνο; Τότε με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα το καταφέρεις. Θα δώσεις μόνο 34,99 ευρώ και θα το «ζηλεύουν» όλοι όσοι θα σε επισκέπτονται. Μάλιστα, θα σε «σώσει» και από την ταλαιπωρία να σηκώνεσαι να κλείσεις το φως το βράδυ, όταν θα έρθει η ώρα του ύπνου.

Ναι σωστά κατάλαβες, πρόκειται για αντικείμενο που έχει σχέση με το φως του σπιτιού σου. Γιατί όλα για το έξυπνο σπίτι από εκεί ξεκινάνε. Σου βρήκα λοιπόν τηλεχειριστήριο που θα σε κάνει να κλείνεις ή να ρυθμίζεις και το φως από το κρεβάτι σου ή ακόμη και από το δίπλα δωμάτιο.

Πρόκειται λοιπόν για το σε τηλεχειριστηρίου Ε27 και κοστίζει 34,99. Μπορείς να τοποθετήσει την λάμπα τόσο σε φωτιστικό κομοδίνου, όσο και δαπέδου.

Χαρακτηριστικά

Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 1000 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Ύψος: 120 mm
Διάμετρος: 60 mm
Ισχύς: 11 W
Θα το βρεις εδώ

ΙΚΕΑ σπίτι

TAGS