ΙΚΕΑ: Το πιο ωραίο σετ για την κουζίνα σου - Κοστίζει 7 ευρώ

Και πάρα πολύ χρήσιμο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
ΙΚΕΑ: Το πιο ωραίο σετ για την κουζίνα σου - Κοστίζει 7 ευρώ

Σου βρήκαμε το πιο ωραίο σετ για την κουζίνα σου αλλά και το πιο χρήσιμο από τα ΙΚΕΑ. Κοστίζει μόνο 7 ευρώ και θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι καθώς καμία νοικοκυρά δεν μπορεί να λειτουργήσει στο νοικοκυριό της χωρίς να έχει κάποια από αυτά.

Σε τι αναφερόμαστε; Μα φυσικά σε ένα καλό σετ πιάτα. Κάθε κουζίνα πρέπει να έχει αρκετά σετ, ρηχά πιάτα, βαθιά πιάτα και πάρα πολλά είδη ακόμα. Είναι βασικό να έχεις ένα όμορφο σετ από το κάθε είδος μέσα στο σπίτι σου.

Είναι απαραίτητο είδος για την κουζίνα σου, όχι μόνο για όταν έχεις καλεσμένους αλλά και για την καθημερινότητα σου. Ειδικά αν δεν μένεις μόνη σου και έχεις οικογένεια που σημαίνει πως χρειάζεσαι πολλά σετ.

Εμείς βρήκαμε στα ΙΚΕΑ αυτό το υπέροχο σετάκι από βαθιά πιάτα που είναι σε τιμή σοκ καθώς κοστίζει μόνο 7 ευρώ και έχει 4 τεμάχια.

Δείτε το:

ΙΚΕΑ προσφορές

Θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, σου βρήκαμε και μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

Το ΙΚΕΑ ανανεώνει την κουζίνα σου - Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι

Θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου; Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που θα την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια. Ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο σπίτι ενώ είναι αρκετά οικονομικό αλλά και βολικό επειδή δεν πιάνει αρκετό χώρο.

Αν χρειάζεσαι μια ανακαίνιση στο σπίτι σου ή αν μόλις μετακόμισες και ψάχνεις έπιπλα για να βρεις στο σπίτι σου στα ΙΚΕΑ θα βρεις την λύση.

Τα τραπέζια της κουζίνας είναι ένα σημαντικό έπιπλο και πιάνει συνήθως αρκετό χώρο. Εμείς σου βρήκαμε αυτό που είναι μοντέρνο, δεν πιάνει χώρο και είναι η ιδανική λύση εάν είσαι φοιτητής.

ΙΚΕΑ τραπέζια

Κοστίζει 35 ευρώ και θα το βρεις εδώ

TAGS