ΙΚΕΑ: Αναζητάς τραπέζι για την κουζίνα σου; Αυτό «σπάει» και αλλάζει μέγεθος

Για οικογένεια, αλλά και φοιτητες

ΙΚΕΑ: Αναζητάς τραπέζι για την κουζίνα σου; Αυτό «σπάει» και αλλάζει μέγεθος

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις διάφορα έπιπλα για το σπίτι σου σε οικονομικές τιμές. Αν αναζητείς το κατάλληλο τραπέζι για την κουζίνα σου, τότε σου βρήκαμε το ιδανικό. Το συγκεκριμένο που εντοπίσαμε στη διαδικτυακή τους σελίδα αλλάζει μέγεθος καθώς «σπάει» σε δυο μέρη.

Αν χρειάζεσαι μια ανακαίνιση στο σπίτι σου ή αν μόλις μετακόμισες και ψάχνεις έπιπλα για να βρεις, τότε είσαι στο σωστό άρθρο. Ειδικά αν είσαι φοιτητής και δεν έχει πολύ χώρο στο διαμέρισμα σου, αλλά κάποια Σαββατοκύριακα έρχεται η οικογένεια σου να σε δει, αυτό το τραπέζι θα σε «σώσει».

Πρόκειται για το τραπέζι με πτυσσόμενα φύλλα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των ΙΚΕΑ, αλλά και στη διαδικτυακή τους σελίδα αν δεν θέλεις να «μπλέξεις» στον κόσμο. Θα το βρεις με 169 ευρώ.

Διαστάσεις Προϊoντος

Μήκος: 106 cm
Ελάχιστο μήκος: 74 cm
Μέγιστο μήκος: 138 cm
Πλάτος: 80 cm
Ύψος: 74 cm

IKEA τραπέζι

Ξεπουλάει αυτό το τραπέζι σαν τρελό! Θα αλλάξεις όλη την κουζίνα του σπιτιού σου με μόνο 69,99!

Το ΙΚΕΑ ανανεώνει την κουζίνα σου - Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι

Θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου; Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που θα την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια. Ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο σπίτι ενώ είναι αρκετά οικονομικό αλλά και βολικό επειδή δεν πιάνει αρκετό χώρο.

Αν χρειάζεσαι μια ανακαίνιση στο σπίτι σου ή αν μόλις μετακόμισες και ψάχνεις έπιπλα για να βρεις στο σπίτι σου στα ΙΚΕΑ θα βρεις την λύση.

Τα τραπέζια της κουζίνας είναι ένα σημαντικό έπιπλο και πιάνει συνήθως αρκετό χώρο. Εμείς σου βρήκαμε αυτό που είναι μοντέρνο, δεν πιάνει χώρο και είναι η ιδανική λύση εάν είσαι φοιτητής.

Ωστόσο, σου βρήκαμε και μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

ΙΚΕΑ τραπέζια

Κοστίζει 35 ευρώ και θα το βρεις εδώ