"Φωτιά" στο σαλόνι του σπιτιού σου βάζουν τα ΙΚΕΑ - Αυτή η κόκκινη πολυθρόνα κάνει νούμερα ρεκόρ σε πωλήσεις

Πρέπει να γίνει δική σου

Είσαι έτοιμη να κάνεις μια ανακαίνιση στο σαλόνι του σπιτιού σου; Από τα καταστήματα ΙΚΕΑ πρέπει να αγοράσεις οπωσδήποτε αυτή την κόκκινη πολυθρόνα στο χρώμα της "φωτιάς"! Κάνει ρεκόρ σε πωλήσεις.

Έχεις βαρεθεί τις κλασικές αποχρώσεις και θες να βάλεις λίγο χρώμα στην ζωή σου; Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε ένα item που θα σου... ανοίξει την ψυχή κυριολεκτικά!

Είναι αναπαυτικό και θα το χαρείς πραγματικά! Η τιμή του ανέρχεται στα 199 ευρώ! Πολύ οικονομικό για την ποιότητα και την ομορφιά του.

STRANDMON

ΙΚΕΑ σαλόνι πολυθρόνα

Ωστόσο, σου βρήκαμε ακόμα μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

IKEA: Έβγαλαν σε προσφορά πολυθρόνες! Αυτές είναι οι 5 που θα αλλάξουν το σαλόνι του σπιτιού σου!

Στα ΙΚΕΑ αποφάσισαν να βγάλουν σε προσφορά πολυθρόνες και η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει αυτές τις 5 συγκεκριμένες που θα δεις παρακάτω! Πιστεύουμε πραγματικά ότι θα αλλάξουν το σαλόνι του σπιτιού σου και θα του δώσουν έναν αέρα ανανέωσης!

Είσαι σε mood να κάνεις μια αλλαγή στην ζωή σου και ψάχνεις όμως ταυτόχρονα κάτι ωραίο και οικονομικό; Ίσως πρέπει να ξεκινήσεις από το έπιπλα στο σαλόνι του σπιτιού σου γιατί όλοι θέλουμε όταν επιστρέφουμε κουρασμένοι από την καθημερινότητά μας να ξαπλώσουμε σε ένα άνετο σημείο και να χαλαρώσουμε!

Ιδού κάποιες ιδέες που προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

LANDSKRONA

ΙΚΕΑ

EKERO

ΙΚΕΑ προσφορές

KOARP

ΙΚΕΑ σπίτι

KOARP

ΙΚΕΑ πολυθρόνες

STOCKSUND

ΙΚΕΑ σαλόνι