Οδηγός διακόσμησης: Πώς να πετύχεις στο σπίτι σου το απόλυτο trend του 2020

Είναι το πιο φυσικό χρώμα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Οδηγός διακόσμησης: Πώς να πετύχεις στο σπίτι σου το απόλυτο trend του 2020

Θέλεις να ξέρεις ποιο είναι ο κατάλληλος οδηγός διακόσμηση και πώς να πετύχεις στο σπίτι σου το απόλυτο trend για το 2020; Ποιο είναι το χρώμα που πρέπει οπωσδήποτε να βάψεις μέσα στο χώρο σου για να δείχνει τελείως φυσικός.

Θέλεις να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στην σύγχρονη ζωή και στις τάσεις του σχεδιασμου το 2020; Πρέπει να ψάξεις μια επανασύνδεση με την φύση.

Μια έρευνα για τις παγκόσμιες τάσεις, η Dulux Color Forecast για το 2020, η 'Essence', συγκέντρωσε απαλά ουδέτερα και σιωπηρά φωτεινά στοιχεία, τα οποία προέρχονται από τον φυσικό κόσμο.

Η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερις παλέτες: Comeback, Grounded, Cultivate και Indulge.

"Αυτές οι χρωματικές τάσεις επηρεάζονται από το τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας", λέει η Davina Harper, ειδικός της Color & Design στο Dulux. "Με μεγαλύτερη έμφαση στην ψυχική υγεία, το κίνημα ευεξίας συνεχίζει να κερδίζει δυναμική, όπως και η έμφαση στην φυσική υλικότητα".

5 τρόποι ενσωμάτωσης των φυσικών τόνων στο σπίτι σου

Ασχολήσου με τους τοίχους και μικρές λεπτομέρειες

Η Harper λέει ότι τα χρώματα για το 2020 είναι πιο συγκρατημένα από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. "Τα λαμπρά ανήκουν στο παρελθόν και επηρεάζουν τα φυσικά χρώματα. Εμφανίζονται σε μικρότερες δόσεις και χρησιμοποιούνται συχνά τόνου ως σκηνικό για κομμάτια επίπλων".

Μαλακές αποχρώσεις

"Τα ουδέτερα είναι απαλά και εκλεπτυσμένα", λέει η Harper. Διαλέξτε μια απαλή αίσθηση ξεθωριάσματος που μιλάει για ηρεμία. "Ο πηλός - με τη ζεστή, γήινη έκκληση του - αναδύεται ως κλειδί για το ουδέτερο".

Ένα ήσυχο πράσινο

"Πράσινο - όπως εμφανίζεται στην παλέτα Cultivate - δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για να επιστρέψουμε στο σπίτι", εξηγεί ο Bree Leech, δημιουργικός διευθυντής και εσωτερικός stylist της Dulux. "Το μεγάλο θέμα για αυτό το χρωματικό σχέδιο είναι ότι λειτουργεί σε παραδοσιακά και σύγχρονα σπίτια και ταιριάζει τέλεια με ζεστά και δροσερά λευκά σπίτια".

Φέρτε την φύση σε κλειστό χώρο

"Η φύση δεν είναι πλέον μια σκέψη στο σχεδιασμό του σπιτιού", λέει η Harper. «Προσπαθούμε ολοένα και περισσότερο να βρούμε νέους και καινοτόμους τρόπους για να το φέρουμε μέσα, είτε μεγαλώνουμε το δικό μας φυτό είτε δημιουργούμε πλούσιες επιδείξεις φυτών εσωτερικού χώρου».

Ξύλο ακατέργαστο, φυσική πέτρα και έγχρωμο γυαλί.

"Από ελιά και φιστικί σε καταπράσινο δάσος ... τα χρώματα και οι υφές στο Cultivate φαίνονται όμορφα συνδυασμένα και ακατέργαστα, μεσαίου τόνου ξύλα φυσική πέτρα και διάφανο, χρωματισμένο γυαλί", λέει η Harper.

Επίσης, αν βάλεις αυτό το αντικείμενο στο τραπέζι σου δεν θα σηκωθεί κανείς. Πριν λίγο καιρό ήταν σε προσφορά.

Ο οδηγός της καλής νοικοκυράς: Τα πράγματα που δεν πρέπει να ζεις χωρίς αυτά μέσα στο σπίτι σου!

Ο οδηγός της καλής νοικοκυράς. Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να ζεις χωρίς αυτά μέσα στο σπίτι σου!

Ετοιμάζεσαι να μείνεις μόνη σου ή να συγκατοικήσεις και δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς θα χρειαστείς; Αυτός ο μικρός οδηγός θα σου λύσει τα χέρια.

Καθώς διαθέτει τα πιο σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να ζεις χωρίς αυτά μέσα στο σπίτι σου.

Ελαφριά ηλεκτρική σκούπα

undefined

Θα σας λύσει τα χέρια κυρίως εάν έχετε κατοικίδια καθώς τραβάει το 100% του τριχώματος τους που πέφτει.

Ανοξείδωτο σύρμα

undefined

Το συγκεκριμένο θα το βρείτε στο Amazon και αφαιρεί τα κολλημένα τρόφιμα μειώνοντας τον χρόνο καθαρισμού. Το πλαστικό κομμάτι πιάνει τα ψίχουλα πριν φτάσουν στον πάγκο και αφαιρείται για να καθαρίζεις και μέσα τα μπολ.

Ατμομάγειρας

undefined

Σετ μαχαιριών

undefined

Πετσέτες

undefined

Έπιπλα αποθήκευσης

undefined