Ανανέωσε το σαλόνι σου με τα IKEA - Αυτό το αντικείμενο δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου

Πρακτικό και οικονομικό

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ανανέωσε το σαλόνι σου με τα IKEA - Αυτό το αντικείμενο δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου

Θες και εσύ να αλλάξεις το σαλόνι σου; Τώρα μπορείς να το ανανεώσεις με τα IKEA! Αυτό το αντικείμενο δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου και θα αγαπήσεις τόσο εσύ, όσο και η υπόλοιπη οικογένεια. Μην το σκέφτεσαι άλλο.

Αν ακόμα αναζητάς το πως θα φέρεις μια καινούργια νότα στον χώρο σου και να τον κάνεις λίγο πιο πρακτικό για σένα, σου έχουμε την λύση! Το συγκεκριμένο τραπεζάκι είναι ιδανικό για σένα.

Είναι μικρό, οικονομικό και σίγουρα θα σε βοηθήσει μιας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο για το φαγητό σου, σε περίπτωση που δεν θες να χάσεις την αγαπημένη σου σειρά, όσο και για να βολέψεις το λάπτοπ σου χωρίς να προκαλείς "χαμό".

Αν σου ακούγεται ιδανικό και θες να το κάνεις δικό σου, μπορείς να το βρεις εδώ! Σου βρήκαμε επίσης τον πιο άνετο διθέσιο καναπέ από τα IKEA που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Ένας ακόμη τρόπος για να ανανεώσεις το σαλόνι σου είναι η πολυθρόνα της Rachel από τα Φιλαράκια - Βρίσκεται στα IKEA με αέρα Νέας Υόρκης

Η πολυθρόνα της Rachel από τα Φιλαράκια βρίσκεται στα IKEA και είναι απίστευτη! Τώρα μπορείς και εσύ που είσαι φανατικός της σειράς να αποκτήσεις ένα "κομμάτι" από το θρυλικό διαμέρισμα της Monica και να φέρεις αέρα Νέας Υόρκης στο σαλόνι σου!

Μπορεί να μην είναι πανομοιότυπη, ωστόσο είναι ότι πιο κοντινό θα βρεις, μιας και είναι από την επίσημη συλλογή των ΙΚΕΑ για τα Φιλαράκια.

O σουηδικός όμιλος παρουσίασε το μοβ καθιστικό της Monica και του Chandler, το ροζ και πράσινο σαλόνι των Μάρτζι και Χόμερ από τη γνωστή οικογένεια κινουμένων σχεδίων, The Simpsons, και το καθιστικό της Joyce Byer από το Stranger Things, του Netflix.

Φιλαράκια πολυθρόνα Rachel IKEA

Εμείς σου προτείνουμε την πιο άνετη και μοντέρνα πολυθρόνα, που πρέπει να τρέξεις να κάνεις δικιά σου. Επίσης αν θες μπορείς και να την συνδυάσεις με ένα σκαμπό - ασορτί, αν και η Monica με την Rachel δεν το είχαν δοκιμάσει.

Ωστόσο να θυμίσουμε πως η πολυκατοικία τους δεν ήταν και τόσο "σύγχρονη", κάτι το οποίο και άλλαξε όταν οι φίλες άρχισαν να συγκατοικούν μαζί. Εσύ θυμάσαι πως ήταν; Σήμερα παραμένει ίδια.

Φιλαράκια IKEA

Βρες την εδώ!

TAGS