Θες να αλλάξεις το σαλόνι σου; Στα IKEA θα βρεις τον ιδανικό καναπέ σε έκπτωση

Ταιριάζει σε όλα τα γούστα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θες να αλλάξεις το σαλόνι σου; Στα IKEA θα βρεις τον ιδανικό καναπέ σε έκπτωση

Θες και εσύ να αλλάξεις το σαλόνι σου και δεν ξέρεις τον τρόπο; Στα IKEA θα βρεις τον ιδανικό καναπέ σε έκπτωση, που ταιριάζει σε όλα τα σπίτια, και πιο ιδανικά σε εκείνα που θέλουν να είναι πιο "λιτά".

Αν θες έναν γρήγορο και έξυπνο τρόπο για να διαμορφώσεις το σαλόνι σου, χωρίς μεγάλο κόπο, τότε αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να τρέξεις να κάνεις δικό σου.

Ο συγκεκριμένος γκρι καναπές δεν είναι ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός, που τον καθιστά ιδανικό για τα περισσότερα σαλόνια. Αν λοιπόν είσαι και εσύ από εκείνους που θέλουν το σαλόνι τους να έχει έναν πιο ιδιόμορφο look και πρωτότυπο, δεν έχεις παρά να το κάνεις δικό σου εδώ.

IKEA καναπές

Αν θες και άλλες επιλογές, μην ανησυχείς γιατί εμείς σου βρήκαμε επίσης τον πιο άνετο διθέσιο καναπέ από τα IKEA που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Εάν ψάχνεις για κάτι πιο χρωματιστό στο σαλόνι σου αντί για τον καναπέ, η πολυθρόνα της Rachel από τα Φιλαράκια βρίσκεται στα IKEA

Η πολυθρόνα της Rachel από τα Φιλαράκια βρίσκεται στα IKEA και είναι απίστευτη! Τώρα μπορείς και εσύ που είσαι φανατικός της σειράς να αποκτήσεις ένα "κομμάτι" από το θρυλικό διαμέρισμα της Monica και να φέρεις αέρα Νέας Υόρκης στο σαλόνι σου!

Μπορεί να μην είναι πανομοιότυπη, ωστόσο είναι ότι πιο κοντινό θα βρεις, μιας και είναι από την επίσημη συλλογή των ΙΚΕΑ για τα Φιλαράκια.

O σουηδικός όμιλος παρουσίασε το μοβ καθιστικό της Monica και του Chandler, το ροζ και πράσινο σαλόνι των Μάρτζι και Χόμερ από τη γνωστή οικογένεια κινουμένων σχεδίων, The Simpsons, και το καθιστικό της Joyce Byer από το Stranger Things, του Netflix.

Φιλαράκια πολυθρόνα Rachel IKEA

Εμείς σου προτείνουμε την πιο άνετη και μοντέρνα πολυθρόνα, που πρέπει να τρέξεις να κάνεις δικιά σου. Επίσης αν θες μπορείς και να την συνδυάσεις με ένα σκαμπό - ασορτί, αν και η Monica με την Rachel δεν το είχαν δοκιμάσει.

Ωστόσο να θυμίσουμε πως η πολυκατοικία τους δεν ήταν και τόσο "σύγχρονη", κάτι το οποίο και άλλαξε όταν οι φίλες άρχισαν να συγκατοικούν μαζί. Εσύ θυμάσαι πως ήταν; Σήμερα παραμένει ίδια.

Φιλαράκια IKEA

Βρες την εδώ!

TAGS