ΙΚΕΑ: Έχεις βαρεθεί τη στοίβα με τα άπλυτα στο μπάνιο σου; Με 9,99 ευρώ «καθάρισες»

Θα σου λύσει τα χέρια

ΙΚΕΑ: Έχεις βαρεθεί τη στοίβα με τα άπλυτα στο μπάνιο σου; Με 9,99 ευρώ «καθάρισες»

Αν έχεις βαρεθεί τη στοίβα με τα άπλυτα στο μπάνιο σου, τα ΙΚΕΑ είναι εδώ για εσένα! Μόλις με 9,99 ευρώ «καθάρισες» και σίγουρα αν δεις αυτό το αντικείμενο, θα μας ευγνωμονείς. Τονίζουμε ωστόσο, ότι έχουν μείνει περιορισμένα αποθέματα...

Πόσες από εμάς δεν έχουν κουραστεί να βάζουν το ένα πλυντήριο πίσω από το άλλο και πάλι τα ρούχα να είναι σαν στοίβα στο μπάνιο; Ε, μέχρι εδώ η ταλαιπωρία αφού πλέον τα ΙΚΕΑ δίνουν τη λύση. Έβγαλαν τσάντα με βάση για τα άπλυτα και πλέον θα τα έχεις όλα εκεί μαζεμένα.

Ποια η διαφορά, θα μας πεις τώρα, με το καλάθι; Η συγκεκριμένη τσάντα είναι μαύρη, άρα δεν φαίνεται τι έχεις μέσα και επιπλέον δεν μοιάζει με τα κλασικά καλάθια, οπότε δεν προιδεάζει τους καλεσμένους σου για το τι μπορεί να περιέχει. Δηλαδή, τα βάζεις όλα μέσα και τέλος η ταλαιπωρία και ο πονοκέφαλος, αφού εξωτερικά μοιάζει με μια απλή τσάντα. Δες εδώ την σχετική φωτογραφία με το αντικείμενο που θα σε σώσει:

ΙΚΕΑ μπάνιο προσφορές

Βρείτε το εδώ

Πώς να οργανώσεις τη στοίβα με τα άπλυτα στο μπάνιο σου

  • Έλεγχε τα ρούχα πριν τα βάλεις στον κάδο

Σημαντικό είναι επίσης να παίρνεις κάθε φορά τα μέτρα σου, ώστε για κανέναν λόγο ένα φρεσκοπλυμμένο ρούχο να μην χρειάζεται αμέσως ξανά πλύσιμο. Επομένως, στην περίπτωση που κάποιο ύφασμα έχει έναν «επίμονο» λεκέ (π.χ. από κρασί ή φαγητό), φρόντισε να τον καθαρίσεις τοπικά πριν το βάλεις στο πλυντήριο, για να είσαι σίγουρος πως θα καθαρίσει την εντέλεια. Για τον ίδιο λόγο, ψάχνε καλά τις τσέπες για ξεχασμένα χαρτιά (π.χ. εισιτήρια ή χαρτοπετσέτες), τα οποία θα μπορούσαν να διαλυθούν με το πλύσιμο, κολλώντας πάνω στα ρούχα.

  • Μην παραγεμίζεις τον κάδο

Για να εξοικονομήσεις ρεύμα και νερό, ο κάδος του πλυντηρίου πρέπει να είναι γεμάτος, χωρίς όμως να το παρακάνεις. Κι αυτό γιατί, αν τον παραφορτώσεις, τότε τα ρούχα σου δεν θα πλυθούν σωστά, με συνέπεια να πρέπει να τα ξανακαθαρίσεις. Επίσης, το υπερβολικό βάρος των ρούχων είναι πιθανό να προκαλέσει βλάβη στο πλυντήριο.

  • Υπολόγιζε αν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα πλυμένα ρούχα

Για να μην χρειάζεται ποτέ να ξαναπλύνεις τα ρούχα σου, θα πρέπει επίσης να τα βγάζεις από το πλυντήριο σχετικά σύντομα αφότου ολοκληρωθεί η πλύση. Σε αντίθετη περίπτωση, κάθε άλλο παρά φρεσκάδα θα μυρίζουν.

Επομένως, θα πρέπει να υπολογίζεις σωστά το πρόγραμμά σου, ώστε εκείνη τη στιγμή να είσαι στο σπίτι – ή, στη χειρότερη περίπτωση, να επιστρέψεις αρκετά γρήγορα. Με αυτό τον τρόπο, τα ρούχα σου δεν θα προλάβουν επίσης να τσαλακωθούν, κάτι πυο θα σε διευκολύνει στο σιδέρωμα. Μιας που πιάσαμε τα έπιπλα σπιτιού... δες και τον υπέρτατο φούρνο από τα ΙΚΕΑ μόνο με 199 €

TAGS