ΙΚΕΑ: Το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το μπάνιο σου - Θα το βρεις με 5 ευρώ

Το χρειάζεσαι σίγουρα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
ΙΚΕΑ: Το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το μπάνιο σου - Θα το βρεις με 5 ευρώ

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ, είναι το πιο χρήσιμο για το μπάνιο σου. Θα το βρεις στο κατάστημα μόνο με 5€ και σίγουρα θα αγοράσεις αρκετά τεμάχια από αυτό. Άλλωστε ένα δεν είναι σίγουρα ποτέ αρκετό για να έχεις.

Οι πετσέτες είναι το πιο χρήσιμο αντικείμενο μέσα σε ένα μπάνιο, αλλά και μια κουζίνα. Πετσέτες χεριών, πετσέτες προσώπου αλλά και σώματος. Κυρίως αν δεν μένεις μόνη σου και έχεις οικογένεια, τότε καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι αρκετά σετ από αυτά.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε στα ΙΚΕΑ. Στο κατάστημα τους θα βρεις πετσέτες όλων των ειδών σε πολύ οικονομικές τιμές. Εμείς βρήκαμε μια σώματος μόνο με 5€ που είναι και σε πολύ ωραίο χρώμα. Σε αυτές τις τιμές σίγουρα θα βρεις πολλά περισσότερα να αγοράσεις.

Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις και μια ανανέωση στην κουζίνα σου πρέπει σίγουρα να δεις αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι υπέροχο και είναι σε έκπτωση.

Δες την πετσέτα εδώ:

VAGSJON

ΙΚΕΑ πετσέτες

πετσέτα μπάνιου
504.394.04

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το μπάνιο σου θα βρεις στο ΙΚΕΑ και το πιο ωραίο σετ για την κουζίνα σου - Κοστίζει 7 ευρώ

Σου βρήκαμε το πιο ωραίο σετ για την κουζίνα σου αλλά και το πιο χρήσιμο από τα ΙΚΕΑ. Κοστίζει μόνο 7 ευρώ και θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι καθώς καμία νοικοκυρά δεν μπορεί να λειτουργήσει στο νοικοκυριό της χωρίς να έχει κάποια από αυτά.

Σε τι αναφερόμαστε; Μα φυσικά σε ένα καλό σετ πιάτα. Κάθε κουζίνα πρέπει να έχει αρκετά σετ, ρηχά πιάτα, βαθιά πιάτα και πάρα πολλά είδη ακόμα. Είναι βασικό να έχεις ένα όμορφο σετ από το κάθε είδος μέσα στο σπίτι σου.

Είναι απαραίτητο είδος για την κουζίνα σου, όχι μόνο για όταν έχεις καλεσμένους αλλά και για την καθημερινότητα σου. Ειδικά αν δεν μένεις μόνη σου και έχεις οικογένεια που σημαίνει πως χρειάζεσαι πολλά σετ.

Εμείς βρήκαμε στα ΙΚΕΑ αυτό το υπέροχο σετάκι από βαθιά πιάτα που είναι σε τιμή σοκ καθώς κοστίζει μόνο 7 ευρώ και έχει 4 τεμάχια.

Δείτε το:

ΙΚΕΑ προσφορές

Θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, σου βρήκαμε και μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

TAGS