Έχεις σκύλο; 2+1 είδη για κατοικίδια από τα ΙΚΕΑ που είναι χρήσιμα για το σπίτι

Σε πολύ χαμηλές τιμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχεις σκύλο; 2+1 είδη για κατοικίδια από τα ΙΚΕΑ που είναι χρήσιμα για το σπίτι

Μόλις απέκτησες σκύλο και θέλεις να αγοράσεις διάφορα είδη που θα είναι χρήσιμα για το σπίτι σου και το κατοικίδιο σου; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι. Έχουν πολλά προϊόντα. Από είδη υγιεινής, έως παιχνίδια και τσάντα ταξιδιού. Μάλιστα, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η διαδικασία του να πάρεις τα πρώτα είδη για το σκύλο σου είναι εξαιρετικά απολαυστική και θα χρειαστείτε μεγάλη δύναμη θέλησης για να μην αγοράσεις ολόκληρο το μαγαζί. Παρ’ όλο που μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις πολλά καινούργια πράγματα τα πρώτα που πρέπει να κοιτάξεις είναι τα εξής:

Δύο μπολ: ένα για την τροφή και ένα για νερό.

LURVIG

Λουρί και κολάρο. Για να μάθετε τον σκύλο σας να περπατά με λουρί, και να μην τραβάει, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε ένα μαλακό κολάρο εκπαίδευσης. Τα κολάρα αυτά κάνουν πιο εύκολη την εκπαίδευση και εμποδίζουν τους μεγαλύτερους σκύλους να τραβούν τόσο που να κινδυνεύετε να πέσετε!

LURVIG επεκτεινόμενο λουρί

Αξεσουάρ καλλωπισμού.

LURVIG βούρτσα

Ένα κρεβατάκι. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από κρεβατάκια, οπότε βρείτε ένα κατάλληλο για το μέγεθος και την ιδιοσυγκρασία του σκύλου. Βάλτε το σε ένα ζεστό και ήσυχο χώρο, χωρίς ρεύματα.

πουφ

Ένα μεταλλικό κλουβάκι εσωτερικού χώρου ή ένα κλουβάκι μεταφοράς. Ιδιαίτερα τα κουτάβια συχνά αγαπούν την ασφάλεια που τους προσφέρει ένα κλουβάκι που γίνεται ένα είδος κρησφύγετου για εκείνα. Αν ρίξετε από πάνω του μια κουβερτούλα και βάλετε μέσα το κρεβατάκι τους, γίνεται ο ασφαλής χώρος όπου μπορούν να κρυφτούν και να ξεκουραστούν όταν έχουν ανάγκη από λίγη ηρεμία και ησυχία. Τα κλουβάκια επιταχύνουν επίσης τη διαδικασία εκπαίδευσης στο σπίτι, αφού οι σκύλοι δεν θέλουν να λερώνουν τον δικό τους χώρο.

τσάντα ταξιδιού για κατοικίδια ζώα

Αν ωστόσο θέλεις να αλλάξεις το σπίτι σου, πχ, θες να ανακαινίσεις τώρα την κουζίνα σου αλλά χωρίς να δώσεις και ένα σκασμό λεφτά; Τα καταστήματα ΙΚΕΑ σου έχουν την λύση αφού μπορείς να βρεις τον πιο φθηνό φούρνο με κεραμική εστία! Κοστίζει μόνο 199€.

TAGS