Χρωματιστά καλύμματα κρεβατιού από τα ΙΚΕΑ - Η Άνοιξη έρχεται στο σπίτι σου

Είναι απλά υπέροχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρωματιστά καλύμματα κρεβατιού από τα ΙΚΕΑ - Η Άνοιξη έρχεται στο σπίτι σου

Η Άνοιξη πλησιάζει παρά το γεγονός πως οι ψυχρές μέρες ακόμα δεν λένε να υποχωρήσουν. Ωστόσο, τα καταστήματα ΙΚΕΑ την φέρνουν στο σπίτι σου μέσα από τη νέα συλλογή καλυμμάτων κρεβατιού που κυκλοφόρησαν!

Είναι οικονομικά και άκρως χρωματιστά! Σου έχουμε επιλέξει 3 που ξεχωρίσαμε και είμαστε σίγουροι πως μόλις τα δεις παρακάτω θα τρέξεις στο κοντινότερο κατάστημα για να τα κάνεις δικά σου!

VARELD

€ 34,99

ΙΚΕΑ κάλυμμα κρεβατιών

VEKETAG

€ 49,99

ΙΚΕΑ άνοιξη 2020

INDIRA

€ 24,99

ΙΚΕΑ κρεβατοκάμαρα

Μάλιστα, μπορείς να αγοράσεις τώρα αυτό το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ που είναι σε τρελή προσφορά! Δες το εδώ έχει διπλό στρώμα

ΙΚΕΑ: Με αυτά τα 3 οικονομικά κρεβάτια θα νομίζεις ότι κοιμάσαι στον παράδεισο! Κοστίζουν κάτω από 1.000 ευρώ!

Θες να κάνεις ένα ύπνο... παράδεισο αλλά το κρεβάτι σου έχει... αφήσει χρόνους; Στα καταστήματα ΙΚΕΑ θα βρεις 3 συγκεκριμένα που θα σε κάνουν να κοιμάσαι σαν πριγκίπισσα και, μάλιστα, είναι οικονομικά αφού κοστίζουν λιγότερο από 1.000 ευρώ!

Κρεβάτι, ένα από τα πιο ιερά πράγματα στην ζωή μας! Είναι εκείνο που θα ξαπλώσεις να κοιμηθείς μετά από μια κουραστική μέρα, που θα κάτσεις με φίλες ή το αγόρι σου να χαλαρώσεις που γενικά θα γύρεις το κορμί σου και θα ηρεμήσεις από το οτιδήποτε!

Γι αυτό η ομάδα του Youweekly.gr, σου βρήκε, εσένα, ναι, εσένα που σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην κρεβατοκάμαρά σου, 3 κρεβάτια από τα καταστήματα ΙΚΕΑ που θα σου κάνουν την ζωή πιο... ονειρεμένη!

Είναι διπλά για να... απλώνεσαι καλύτερα!

LAUVIK/BURFJORD

IKEA κρεβάτι

ESPEVAR

ΙΚΕΑ υπνοδωμάτιο

DELAKTIG

ΙΚΕΑ οικονομικά προϊόντα

TAGS