Με αυτό το σετ εργαλείων από τα ΙΚΕΑ θα τελειώνεις το μαγείρεμα σε δέκα λεπτά!

Θα σου λύσει τα χέρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτό το σετ εργαλείων από τα ΙΚΕΑ θα τελειώνεις το μαγείρεμα σε δέκα λεπτά!

Σου βρήκαμε το πιο χρήσιμο σετ εργαλείων για την κουζίνα σου από τα καταστήματα IKEA! Εάν είσαι κι εσύ μία νοικοκυρά και βιάζεσαι να τελειώσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτά τα αντικείμενα, θα τελειώνεις με το μαγείρεμα μέσα σε μόλις δέκα λεπτά.

Όπως και να το κάνουμε όταν δουλεύεις και πρέπει να φροντίζεις και το σπίτι, ξεμένεις από χρόνο. Τα ΙΚΕΑ ωστόσο σου έχουν τη λύση που χρειάζεσαι για να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα με το μαγείρεμα που είναι μία διαδικασία που συνήθως παίρνει αρκετό χρόνο.

Έτσι κυκλοφόρησε αυτή την πολύ χρήσιμη συλλογή εργαλείων για την κουζίνα, την οποία θα πρέπει να έχει η κάθε νοικοκυρά που θέλει να κάνει θαύματα πάνω από την κατσαρόλα.

Θα τα βρεις και τα 4 στην τιμή των 7,99€ στο online store του καταστήματος IKEA.

σετ εργαλείων IKEA

Το ΙΚΕΑ ανανεώνει την κουζίνα σου - Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι

Θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου; Αυτό είναι το πιο μοντέρνο τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που θα την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια. Ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο σπίτι ενώ είναι αρκετά οικονομικό αλλά και βολικό επειδή δεν πιάνει αρκετό χώρο.

Αν χρειάζεσαι μια ανακαίνιση στο σπίτι σου ή αν μόλις μετακόμισες και ψάχνεις έπιπλα για να βρεις στο σπίτι σου στα ΙΚΕΑ θα βρεις την λύση.

Τα τραπέζια της κουζίνας είναι ένα σημαντικό έπιπλο και πιάνει συνήθως αρκετό χώρο. Εμείς σου βρήκαμε αυτό που είναι μοντέρνο, δεν πιάνει χώρο και είναι η ιδανική λύση εάν είσαι φοιτητής.

ΙΚΕΑ τραπέζια

Κοστίζει 35 ευρώ και θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, σου βρήκαμε και μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

TAGS