Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του - Η άγνωστη γωνία που χαλαρώνει

Αναπαυτική και άνετη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του - Η άγνωστη γωνία που χαλαρώνει

Η άγνωστη γωνία από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά που θα λατρέψεις και εσύ σίγουρα και θα θέλεις να ξαπλώσεις. Φαίνεται αναπαυτική και βολική, άλλωστε για αυτό και εκείνος έχει κάτσει εκεί να χαλαρώσει.

Ο παρουσιαστής είναι συχνός χρήστης των social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες σε αυτά. Ο ίδιος εκτός από την δουλειά του, ανεβάζει και στιγμές από την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε που μας έχει δείξει και σημεία μέσα από το σπίτι του. Πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει μια γωνία από αυτό που ζηλέψαμε αρκετά.

Ένας μεγάλος καναπές σε ουδέτερο χρώμα και ένας τοίχος στις ίδιες αποχρώσεις. Ο καναπές φαίνεται τόσο ωραίος και αναπαυτικός που σίγουρα θα σου φέρει στιγμές χαλάρωσης.

Όπως ακριβώς και ο Νίκος Μουτσινάς, άλλωστε ανέβηκε σε αυτόν και πέρασε χαλαρές στιγμές μέσα στον χώρο του.Στο σπίτι του επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς έχει έναν τοίχο πράσινο. Στα ράφια στο γραφείο του υπάρχουν παντού βιβλία και διάφορα διακοσμητικά. Θα πάθεις πλάκα

Δείτε τον:

Εκτός από την αναπαυτική αυτή γωνία δείτε και το παιχνιδιάρικο χαλί που έχει ο Νίκος Μουτσινάς σπίτι του

Μια φωτογραφία από το σπίτι του δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς και είδαμε το παιχνιδιάρικο χαλί το οποίο διακοσμεί το σαλόνι του. Ο παρουσιαστής θέλησε να πει «καλημέρα» στους διαδικτυακούς του φίλους με την πιο γλυκιά φωτογραφία.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ έχει μεγάλη αδυναμία στα τρία κατοικίδια που έχει στο σπίτι του και έχουμε δει συχνά να δημοσιεύει διάφορες φωτογραφία τους, τόσο από τις βόλτες τους, όσο και μέσα από το σπίτι τους.

Το πρωί της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από το σπίτι του στην οποία τα δύο σκυλάκια του και η γάτα του πόζαραν όλο νάζι στο φακό.

Εντύπωση έκανε και το χαλί που κοσμεί το σπίτι του το οποίο είναι πολύ παιχνιδιάρικο. Πάνω του έχει πολλά χρώματα.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι χαλί