Αν έχεις σκυλάκι αυτό το αντικείμενο από τα IKEA θα σε σώσει - Κοστίζει μόλις 6,99

Τρέξε να το αγοράσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αν έχεις σκυλάκι αυτό το αντικείμενο από τα IKEA θα σε σώσει - Κοστίζει μόλις 6,99

Αν είσαι κι εσύ από τους ανθρώπους που λατρεύουν τα ζώα και έχουν στο σπίτι τους σκυλάκι, τότε σου βρήκαμε αυτό το αντικείμενο από τα καταστήματα IKEA, το οποίο θα σώσει εσένα αλλά και το κατοικίδιό σου! Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, αφού κοστίζει μόλις 6,99!

Η ζωή σου με το κατοικίδιο είναι σίγουρη δύσκολη και απαιτητική, το IKEA ωστόσο είναι εδώ για να την κάνει και πάλι εύκολη!

Αυτό το μπολάκι για την τροφή του σκύλου σου, βρίσκεται στην πιο προνομιακή τιμή και είναι υπέροχο για την κουζίνα μιας και είναι ίνοξ. Ειδικά αν είστε από αυτούς που έχουν λίγο πιο μεγάλα σκυλάκια, το μέγεθός του θα σας βολέψει, μιας και χωράει μεγάλη ποσότητα τροφής.

Μιας και θα πας στο IKEA, ρίξε μια ματιά σε όλα τα φωτιστικά που βρίσκονται σε προσφορά. Σου βρήκαμε μερικά εδώ!

Κοστίζει 6,99 και μπορείτε να το βρείτε στο online store του IKEA.

IKEA για κατοικίδια

Αν πέρα από το κατοικίδιο σου, θέλεις να εφοδιάσεις και την κουζίνα σου, δες αυτή την καφετιέρα από τα IKEA

Μια απίστευτα οικονομική ευκαιρία σου δίνει κάθε κατάστημα ΙΚΕΑ καθώς έχει στην κατοχή του καφετιέρα/τσαγιέρα με μόνο 12,99€. Σίγουρα είναι ένα αντικείμενο αναγκαίο για την κουζίνα του σπιτιού σου καθώς όλοι πίνουν καφέ.

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν πάντα προσιτά σε τιμή και καλός ποιοτικά αντικείμενα για το σπίτι κι ένα από αυτά είναι η μικρή καφετιέρα που σου προτείνουμε παρακάτω να αγοράσεις.

UPPHETTA

ΙΚΕΑ κουζίνα καφετιέρα

Μπορείς να την κάνεις εύκολα και γρήγορα δική σου πατώντας εδώ

Ωστόσο, μην ξεχάσεις να δεις την έκτακτη ανακοίνωση που έβγαλαν τα καταστήματα ΙΚΕΑ πριν από λίγα 24ωρα λόγω του κορωνοϊού! Διάβασέ την αναλυτικά εδώ

TAGS