Ανανέωσε τον χώρο σου με τις πιο μοντέρνες πολυθρόνες από τα ΙΚΕΑ!

Ότι πιο άνετο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανανέωσε τον χώρο σου με τις πιο μοντέρνες πολυθρόνες από τα ΙΚΕΑ!

Αυτές οι πολυθρόνες από τα ΙΚΕΑ είναι ο ιδανικός τρόπος να αλλάξεις το σπίτι σου χωρίς να χρειαστείς πολλά αντικείμενα! Είναι μοντέρνες αλλά και άνετες!

Μια πολυθρόνα, εκτός από το ότι είναι πολύ άνετη, είναι επίσης και ένας τρόπος να ανανεώσει κανείς τον χώρο του, χωρίς να χρειαστεί να πάρει πολλά αντικείμενα. Εμείς σου έχουμε δύο προτάσεις από τα ΙΚΕΑ σε δύο εντελώς διαφορετικές τιμές, ανάλογα με το γούστα σου και φυσικά με την τσέπη σου. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Η πρώτη είναι πιο ακριβή, καθώς είναι στα 399€ ωστόσο είναι από αυτές τις πολυθρόνες που θες να μπεις μέσα και να μην βγεις ποτέ από αυτή. Είναι σε γκρι χρώμα, ενώ έχει λεπτά πόδια που την κάνουν πολύ πιο μοντέρνα. Η αλήθεια είναι ότι θα ταίριαζε ιδανικά σε γραφείο αλλά φυσικά και σαλόνι.

STOCKSUND πολυθρόνα

493.159.37

€ 399,00

γκρι πολυθρόνα από ΙΚΕΑ

Μπορείς να την αγοράσεις απευθείας εδώ.

Η δεύτερη πολυθρόνα από τα ΙΚΕΑ θα σε ξετρελάνει

Η δεύτερη είναι ονειρική και ιδανική για κρεβατοκάμαρα, αλλά και για κάποιο εξοχικό σπίτι. ίσως να ταίριαζε όμορφα και σε βεράντα καθώς είναι λευκή και το ξύλο της θυμίζει μπαμπού. Και το καλύτερο; Είναι η πιο φτηνή από την προηγούμενη επιλογή που σου δώσαμε, καθώς κοστίζει μόλις λίγο πάνω από 100€

Θυμίζει εκείνες τις καρέκλες από τις ταινίες και θα ταίριαζε γάντι σε έναν ρομαντικό χώρο, κυρίως λόγω των αποχρώσεων της που είναι ανοιχτοί. Εκτός από άνετες πολυθρόνες θα ΙΚΕΑ έχουν και εξαιρετικές καρέκλες γραφείου, για εσένα που δουλεύεις πολλές ώρες και θες να είσαι ξεκούραστος.

BUSKBO πολυθρόνα

792.990.16

€ 109,98

λευκή πολυθρόνα

Μπορείς να την αγοράσεις απευθείας εδώ.

TAGS