Μοναδικό γυάλινο τραπέζι κουζίνας στα ΙΚΕΑ - Η τιμή στα πατώματα

Θα ταιριάξει άψογα στον χώρο σας

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μοναδικό γυάλινο τραπέζι κουζίνας στα ΙΚΕΑ - Η τιμή στα πατώματα

Στα ΙΚΕΑ θα βρείτε ένα μοναδικό γυάλινο τραπέζι κουζίνας του οποίου η τιμή του είναι πραγματικά στα πατώματα. Θα ταιριάξει άψογα στο χώρο σας και θα δείξει ανανεωμένος και μοντέρνος.

Η κουζίνα μας είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος που περνάει την ώρα της συνήθως όλη η οικογένεια, καθώς εκεί μαζευόμαστε για να φάμε όλοι μαζί.

Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν πιο minimal προτάσεις και θέλουν έναν απλό, μοντέρνο και όμορφα διακοσμημένο χώρο, τότε σίγουρα τα ΙΚΕΑ έχουν λύσεις για εσάς.

Εμείς καθώς ψάχναμε στο eshop τους βρήκαμε ένα γυάλινο τραπέζι, το οποίο είναι μοντέρνο και πολύ όμορφο χωρίς να είναι υπερβολικό, ενώ κοστίζει μόνο € 169,00.

GLIVARP

επεκτεινόμενο τραπέζι

603.346.99

ΙΚΕΑ τραπέζι

€ 169,00

Θα το βρείτε εδώ

Ποια η μόδας στα τραπέζια της κουζίνας για φέτος

Εμείς σας προτείνουμε μερικές λύσεις.

  • Ένα πιο ψηλό τραπέζι με 2 σκαμπό-καρέκλες θα σας λύσει τα χέρια και θα σας διευκολύνει πολύ ιδίως ενάς ο χώρος σας είναι μικρός.
  • Τα παγκάκια είναι πολύ της μόδας από πέρυσι. Βάλτε ένα απλό τραπέζι σε μια μεριά της κουζίνας σας και αντί για καρέκλες γύρω-γύρω, βάλτε καρέκλες από τη μια μεριά και παγκάκι από την άλλη.
  • Ένα στρογγυλό τραπέζι κουζίνας είναι σίγουρα μια πολύ μοντέρνα και στιλάτη επιλογή. Τα στρογγυλά τραπέζια είναι πολύ της μόδας φέτος και σίγουρα ένα τέτοιο θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο σας.
  • Είναι δεδομένο ότι ένα μαρμάρινο τραπέζι ή η χρήση ενός μαρμάρινου πάγκου ως τραπεζιού είναι μια σούπερ στιλάτη επιλογή.

Μιας και θα πας στο IKEA, ρίξε μια ματιά σε όλα τα φωτιστικά που βρίσκονται σε προσφορά. Σου βρήκαμε μερικά εδώ!

TAGS