Αυτός ο καθρέφτης από τα ΙΚΕΑ θα αλλάξει το μπάνιο σου - Έχει και ράφια

Είναι εντυπωσιακός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός ο καθρέφτης από τα ΙΚΕΑ θα αλλάξει το μπάνιο σου - Έχει και ράφια

Αυτός ο καθρέφτης από τα ΙΚΕΑ θα αλλάξει το μπάνιο σου και έχει και ράφια για να βάλεις πάνω πράγματα σε περίπτωση που δεν έχεις κάποιον άλλο αποθηκευτικό χώρο.

Οι καθρέπτες μέσα σε ένα μπάνιο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, αν έχουν και ράφια τότε είναι ακόμα καλύτερο καθώς βρίσκεις αποθηκευτικό χώρο σε περίπτωση που δεν ξέρεις που να ακουμπήσεις τα πράγματα σου.

Εμείς μιας και τα καταστήματα είναι κλειστά, κάναμε μια "βόλτα" στο eshop των ΙΚΕΑ και βρήκαμε ένα καθρέπτη που είναι ιδανικός για το μπάνιο μας αλλά και πάρα πολύ οικονομικός αφού κοστίζει μόνο 35 €

Είναι λευκός, ενώ στα πλάγια έχει και ραφάκια γεγονός που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χώρο και να βάλετε πράγματα εκεί πάνω.

LILLANGEN

καθρέφτης

 ΙΚΕΑ καθρέπτης

502.049.43

€ 34,99

Θα τον βρεις εδώ

Μιας και θα πας στο IKEA, ρίξε μια ματιά σε όλα τα φωτιστικά που βρίσκονται σε προσφορά. Σου βρήκαμε μερικά εδώ!

Μιας και βρήκατε καθρέπτη από τα ΙΚΕΑ δείτε και πώς να καθαρίσετε σωστά το μπάνιο σας

  • Τα άλατα και η υγρασία κάνουν τη κουρτίνα του μπάνιου να φαίνεται γαριασμένη και παλιά, ιδίως στο τελείωμά της. Βάλτε την στο πλυντήριο ρούχων στους 40 βαθμούς με μαγειρική σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και λευκό ξύδι στη θήκη του μαλακτικού.
  • Μην παραλείπετε να τινάζετε καλά το πατάκι του μπάνιου. Καλό είναι μάλιστα σε τακτά διαστήματα να το πλένετε κι αυτό στο πλυντήριο. Προτιμήστε ένα χαλάκι χωρίς πλαστική επίστρωση από κάτω, καθώς αυτά με το συχνό πλύσιμο φθείρονται γρήγορα.
  • Αν έχετε καιρό να ασχοληθείτε με τις αποχετεύσεις και έχουν βουλώσει, αναλάβετε άμεσα δράση. Δείτε σπιτικές συνταγές και ξεβουλώστε τις σωληνώσεις με τρεις φυσικούς τρόπους.
  • Μην ξεχνάτε να βγάζετε τα σκουπίδια από τον κάδο καθημερινά και να αλλάζετε σακούλα.
TAGS