Ανανέωσε το σαλόνι σου με τα IKEA - Το αντικείμενο που κάνει "πάταγο"

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ανανέωσε το σαλόνι σου με τα IKEA - Το αντικείμενο που κάνει

Τώρα που είσαι σπίτι, η αλήθεια είναι πως μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες αλλαγές στον χώρο σου και να ανανεώσεις το σαλόνι σου με τα IKEA. Αν λοιπόν ψάχνεις το πως, σου έχουμε το αντικείμενο που κάνει "πάταγο".

Μια πολυθρόνα, εκτός από το ότι είναι πολύ άνετη, είναι επίσης και ένας τρόπος να ανανεώσει κανείς τον χώρο του, χωρίς να χρειαστεί να πάρει πολλά αντικείμενα.

Ωστόσο επειδή μπορεί να είναι ακριβή, εμείς σου έχουμε έναν πιο οικονομικό τρόπο και πιο μικρό αντικείμενο που θα μπορέσεις να εντάξεις στο καθιστικό σου.

Και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ένα κουτί - βιτρίνα, με καθρέπτη που αμέσως δίνει έναν διαφορετικό τόνο στο χώρο σου, ενώ μπορείς να βάλεις ότι διακοσμητικό θες μέσα και να δώσεις μια πιο διαφορετική πινελιά.

ΙΚΕΑ σαλόνι

Κάνε το δικό σου εδώ. Εκτός από άνετες πολυθρόνες θα ΙΚΕΑ έχουν και εξαιρετικές καρέκλες γραφείου, για εσένα που δουλεύεις πολλές ώρες και θες να είσαι ξεκούραστος.

Εκτός από την ανανέωση στο σαλόνι σου με τα IKEA μπορείς να τσεκάρεις και τις προσφορές Μαρτίου

Τρέξε να προλάβεις όλες τις προσφορές που έχει βγάλει το ΙΚΕΑ για τον Μάρτιο. Μέσα σε αυτές θα βρεις και ένα απίστευτο φωτιστικό για την οροφή του σπιτιού σου με μόνο 11,99 €. Εσύ ακόμη να το αποκτήσει; Οι αγορές γίνονται και διαδικτυακά.

Αν θέλεις να ανανεώσεις λίγο τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου τότε αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις. Δίνοντας μόνο λίγα χρήματα θα «φρεσκάρεις» όποιο δωμάτιο της οικίας σου εσύ θελήσεις.

Εμείς σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με τα φωτιστικά, αφού σου βρήκαμε το πιο οικονομικό στα ΙΚΕΑ. Είναι για την οροφή του δωματίου που θα επιλέξεις να το βάλεις και θα το λατρέψεις.

Διαστάσεις Συσκευασίας

  • Ποσότητα: 1
  • Μήκος: 18 cm
  • Πλάτος: -
  • Ύψος: -
  • Διάμετρος: 38 cm
  • Καθαρό βάρος : 0.54 kg
  • Μεικτό βάρος: 0.62 kg
  • Ακαθάριστος όγκος: 20.2 l

φωτιστικό οροφής

IKEA Προσφορές Μαρτίου φωτιστικά

Μόλις πριν από λίγες ημέρες τα καταστήματα ΙΚΕΑ εξέδωσαν έκτακτο ανακοινωθέν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

TAGS