Στα IKEA θα αλλάξεις το σαλόνι σου με τις κουρτίνες - τάση της Άνοιξης

Είναι μοναδικές

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Στα IKEA θα αλλάξεις το σαλόνι σου με τις κουρτίνες - τάση της Άνοιξης

Σου έχουμε φοβερή προσφορά από τα IKEA που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Σου βρήκαμε τις κουρτίνες που θα αλλάξουν το σαλόνι σου. Μην το σκέφτεσαι άλλο. Κάνε τες δικές σου γιατί είναι τάση της Άνοιξης.

Είναι μονόχρωμες και ανήκουν στις τάσεις που θα δούμε φέτος στην διακόσμηση. Είναι οικονομικές, αφού έτσι κι αλλιώς τα καταστήματα ΙΚΕΑ μας έχουν συνηθίσει στις προσιτές τιμές τους και είναι, εννοείται, και ποιοτικές! Μην αργείς, ρίξε μια ματιά παρακάτω και τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα για να τις κάνεις δικές σου.

IKEA κουρτίνες

θα τις βρείτε εδώ! Επίσης, να ξέρεις πως είναι τάση και αυτά τα μαξιλαράκια για τις καρέκλες και κοστίζουν μόνο 6 ευρώ! Δες τα εδώ!

Αυτή η κουρτίνα από τα IKEA είναι μοναδική - Όλοι ψάχνουν να την βρουν!

Αυτή η κουρτίνα από τα IKEA είναι μοναδική για την κρεβατοκάμαρα και σίγουρα αν είσαι πιο goth τύπος θα την λατρέψεις. Όλοι ψάχνουν να την βρουν γιατί είναι το πιο "εκκεντρικό" και σύγχρονο κομμάτι που θα αλλάξει το δωμάτιό σου!

Και γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί είναι λίγο πιο σκοτεινή από ότι συνηθίζεται, και προκαλεί μια διαφορετική αύρα στο χώρο.

Αν λοιπόν θες να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα πιο moody και dark χώρο αυτές είναι οι κουρτίνες που θα αγαπήσεις. Μην σε τρομάζει όμως αυτό, καθώς ακόμα και αν είσαι πιο "χαρούμενος" άνθρωπος και δεν θες τα σκοτεινά, μπορείς να τις δοκιμάσεις, μιας και θα σε βοηθήσουν με τον ύπνο σου.

Plus, μπορείς να "σπάσεις" την μαυρίλα, βάζοντας και άσπρες κουρτίνες μαζί.

IKEA κουρτίνα

Κάνε την δικιά σου εδώ!

TAGS