Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κρεμάστρες στα ΙΚΕΑ σε τιμή σοκ

Τις χρειάζεσαι σίγουρα

Κρεμάστρες στα ΙΚΕΑ σε τιμή σοκ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 25.03.2020 13:00
Αρθρογράφος: Έφη Εκίζογλου
ΕΦΗ ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ θα βρεις το νούμερα 1 αντικείμενο που χρειάζεσαι για να έχεις σωστά τοποθετημένα τα ρούχα σου, τις κρεμάστρες δηλαδή σε τιμή σοκ.

Τα ΙΚΕΑ έχουν γενικά τις πιο οικονομικές τιμές αλλά τώρα τις έχουν ρίξει κι άλλο σεβόμενοι όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό στην χώρα μας και επιτρέπουν να κάνεις παραγγελίες online αφού τα καταστήματα μετά από ανακοίνωση τους - δες την εδώ - θα παραμείνουν κλειστά.

BAGIS

  • 1,99€

ΙΚΕΑ κρεμάστρες

Θα τις βρεις εδώ

Πώς θα τοποθετήσεις σωστά τα ρούχα στην κρεμάστρα

Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ένα χρυσό εργαλείο για την σωστή οργάνωση της ντουλάπας είναι η κρεμάστρα. Η σωστή κρεμάστρα για κάθε ρούχο μπορεί να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τα πάντα και να διατηρήσεις την ποιότητα των ρούχων για περισσότερο.

Για παράδειγμα, οι ξύλινες είναι ιδανικές για σακάκια και παντελόνια ενώ οι υφασμάτινες είναι ιδανικές για τα ευαίσθητα υφάσματα.

Πώς όμως θα βάλεις σωστά ένα ρούχο στην κρεμάστρα; Αρχικά, καλό θα ήταν όπως και σε κάθε πτυχή της ζωής μας, να αποφύγουμε το πλαστικό.

Οι πλαστικές κρεμάστρες είναι αντικείμενα που ούτε προστατεύουν τα ρούχα, ούτε χρησιμεύουν επαρκώς και χαλάνε και πιο εύκολα. 'Επειτα, είναι ο τρόπος που θα κρεμάσεις το κάθε ρούχο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου αυτή η πολυθρόνα των ΙΚΕΑ

Ψάχνεις ποτήρια κρασιού; Έχει στο ΙΚΕΑ σε απίστευτη τιμή

TAGS
Share