Εξαφανίστε την μυρωδιά από το τσιγάρο στο σπίτι σας με κανέλα και πορτοκάλι

Απίστευτο και οικονομικό τρικ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφανίστε την μυρωδιά από το τσιγάρο στο σπίτι σας με κανέλα και πορτοκάλι

Υπάρχουν καπνιστές μέσα στο σπίτι και θέλετε επιτέλους να εξαφανίσετε αυτή την άσχημη μυρωδιά; Μπορείτε φτιάχνοντας αυτό που θα σας αποκαλύψουμε παρακάτω με κανέλα και πορτοκάλι!

Αρχικά αυτά τα δυο προϊόντα είναι πολύ φθηνά και τα έχετε σίγουρα μέσα στο σπίτι σας, άρα και οικονομικά θα σας βγει και δεν χρειάζεται να τρέχετε σε σούπερ μάρκετ τώρα ειδικά που βρισκόμαστε σε απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού.

Το σπίτι σας μυρίζει έντονα τσιγάρο, μια μυρωδιά που μοιάζει να μην φεύγει με τίποτα. Αυτή η ενοχλητική για τους μη καπνιστές τσιγαρίλα οφείλεται στην μυρωδιά τσιγάρου που μένει στα ρούχα σας με το συνεχές κάπνισμα στη διάρκεια της ημέρας.

Ο τρόπος να εξαφανίσεις την μυρωδιά από το τσιγάρο με κανέλα και πορτοκάλι

Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και ρίξτε μέσα 1 φλ. ξίδι, 1-2 ξυλάκια γαρύφαλλο και λίγη κανέλα. Αν θέλετε ρίξτε μέσα και 1-2 φέτες πορτοκάλι ή μήλο.

Αφήστε το μείγμα να πάρει μια βράση και μετά χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το πάνω στο μάτι για ένα μισάωρο. Ο χώρος θα μοσχομυρίσει και η μυρωδιά του τσιγάρου θα εξαφανιστεί.

Ωστόσο, για να μην πληρώνεται και καθαριστικά τώρα στο σούπερ μάρκετ μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τους κάδους σκουπιδιών που έχετε στο σπίτι σας με μαγειρική σόδα! Θα μοιάζουν καινούργιοι! Δείτε τον τρόπο εδώ