Τώρα που είσαι σπίτι ανανέωσε την κουζίνα σου με αυτό το αντικείμενο από τα IKEA

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τώρα που είσαι σπίτι ανανέωσε την κουζίνα σου με αυτό το αντικείμενο από τα IKEA

Τώρα που είσαι σπίτι και δεν έχεις τι να κάνεις, μπορείς να ανανεώσεις την κουζίνα σου με αυτό το αντικείμενο από τα IKEA που θα λατρέψεις σίγουρα. Μην το σκέφτεσαι άλλο!

Συγκεκριμένα μιλάμε για την ιδανική πιατοθήκη, που θα προσφέρει άμεση αλλαγή στο χώρο μιας και είναι μεγάλη και σίγουρα θα ενθουσιάσει.

Το καλύτερο; Τώρα θα μπορείς με απλό τρόπο να αποθηκεύσεις τα πιάτα σου, ενώ συγχρόνως θα κρατήσεις και ένα ιδιαίτερο στιλ στην κουζίνα σου. Ακόμα το σκέφτεσαι;

IKEA κουζίνα

Κάνε το δικό σου εδώ. Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις και μια ανανέωση στην κουζίνα σου πρέπει σίγουρα να δεις αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι υπέροχο και είναι σε έκπτωση.

Βρήκαμε και τα ποτήρια κρασιού που θα συμπληρώσουν την αλλαγή στην κουζίνα σου από τα IKEA

Ψάχνεις ποτήρια κρασιού; Θα βρεις στο ΙΚΕΑ σε απίστευτη τιμή. Μια καλή ευκαιρία για να αγοράσεις κάτι που είναι πολύ σημαντικό να έχεις μέσα στο σπίτι σου. Τόσο για προσωπική χρήση όσο και για κάποιο τραπέζι.

Το κρασί είναι ένα ποτό που αγαπάμε οι περισσότεροι από εμάς. Ζεστό η κρύο, ένα ή και περισσότερα ποτηράκια, σίγουρο είναι πως μας φτιάχνουν το κέφι και πολλές φορές μας χαλαρώνει και από μια δύσκολη καθημερινότητα.

Τα ποτήρια κρασιού είναι σίγουρα, απαραίτητο να υπάρχουν μέσα στο σπίτι μας. Είτε για σένα, είτε για ένα τραπέζι, είτε για ένα βράδυ που απλά χαλαρώνεις με την παρέα σου.

Εμείς βρήκαμε στα ΙΚΕΑ, μια πολύ καλή προσφορά, καθώς έχει τα 6 τεμάχια στην τιμή των 5 ευρώ. Όμορφα και οικονομικά, είναι ότι σου χρειάζεται.

SVALKA

Ποτήρι λευκού κρασιού, 6 τεμ.

ΙΚΕΑ ποτήρια

€ 4,49

Θα τα βρείτε εδώ

Και μιας και ο καιρός χαλάει αν αγοράσετε τα ποτήρια δείτε και πως να φτιάξετε ένα ζεστό κρασί να πιείτε

  • 1 λίτρο κρασί κόκκινο ξηρό
  • 1 πορτοκάλι
  • 2 στικ κανέλα
  • 1 κουταλάκι κάρδαμο στη μύτη
  • 2 αστεροειδείς γλυκάνισους
  • 100 γρ. Τζίντζερ φρέσκο ξυσμένο
  • 200 γρ. μέλι
  • 50 γρ. κονιάκ
TAGS