Ξύλινος σκελετός κρεβατιού σε προσφορά στα ΙΚΕΑ - Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε

Είναι τέλειο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ξύλινος σκελετός κρεβατιού σε προσφορά στα ΙΚΕΑ - Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε

Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε μια από τις σούπερ προσφορές που τρέχει αυτή την στιγμή στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Ξύλινος σκελετός κρεβατιού έχει πέσει στα 99€.

Είναι μονός και κομψός. Επίσης, να τονίσω πως το ξύλο καθαρίζεται πολύ εύκολα και μάλιστα παρακάτω σας έχω δυο έξυπνα tips για να το κάνετε να γυαλίζει σε χρόνο dt.

MALM

  • σκελετός κρεβατιού, ψηλός
  • 503.251.53
  • Τώρα μόνο €99,00 από 139,00€

ΙΚΕΑ κρεβάτι προσφορά

Επίσης, αν σε έχει πιάσει μια απίστευτη όρεξη για αλλαγή μπορείς να ρίξεις και μια ματιά σε κάτι συγκλονιστικούς καθρέφτες από τα ΙΚΕΑ που κάνουν θραύση αυτή την περίοδο! Δες τους εδώ

2 Συμβουλές για να Κάνεις τα Ξύλινα Έπιπλα του Σπιτιού σου να Γυαλίζουν!

Λευκό ξύδι και ελαιόλαδο

Το λευκό ξύδι είναι γνωστό για τις καθαριστικές του ιδιότητες. Βρίσκει χρήση σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, λόγω της αποτελεσματικότητας του. Τι γίνεται, όμως, αν το συνδυάσεις με λίγο ελαιόλαδο; Δες πώς ο καθαρισμός ξύλινων επίπλων γίνεται πιο εύκολος!

Υπάρχει μια πολύ απλή συνταγή που μπορείς να ακολουθήσεις. Θα χρειαστείς:

  • βάζο με καπάκι
  • μέρος λευκό ξύδι
  • μέρη ελαιόλαδο

Βάζεις το ξύδι και το ελαιόλαδο στο βαζάκι και ανακινείς καλά, για να δημιουργηθεί ένα μείγμα. Με αυτό, απλώνεις πάνω στις επιφάνειες που επιθυμείς να καθαρίσεις με ένα καθαρό πανί. Τρίβεις καλά την ξύλινη επιφάνεια και αφήνεις το μείγμα να δράσει. Αν έχεις στο σπίτι ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί για το βαζάκι. Έτσι, θα έχεις μεγαλύτερο έλεγχο της ποσότητας μείγματος που αποθέτεις πάνω σε κάθε σημείο του επίπλου.

Λεμόνι

Σε περίπτωση που δεν τρέφεις φιλικά αισθήματα για το ξύδι, θα χρειαστείς αυτή την εναλλακτική. Στη συνταγή που διάβασες παραπάνω, μπορείς να αντικαταστήσεις το ξύδι με το χυμό ενός λεμονιού. Το λεμόνι δρα ως καθαριστικό και απολυμαντικό, όπως το λευκό ξύδι. Αν φοβάσαι ότι μπορεί το έπιπλο να “κολλάει” μετά τον καθαρισμό, πρόσθεσε στο μείγμα σου λίγες σταγόνες νερό.

Ωστόσο, το ελαιόλαδο είναι απαραίτητο συστατικό και δεν αντικαθίσταται. Αυτό συμβαίνει, γιατί έχει την εξαιρετική ιδιότητα να γυαλίζει τα έπιπλα και να τα θρέφει σε βάθος, γλυτώνοντας τα από σημάδια φθοράς. Συνεπώς, προτείνεται να μην το λυπηθείς, μιας και στη χώρα μας δεν αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση. Έχε υπόψιν σου ότι ο καθημερινός καθαρισμός ξύλινων επίπλων επιτρέπεται να γίνει με αυτή τη συνταγή.

TAGS