Θα αλλάξει όλη η κουζίνα σου με αυτό το αντικείμενο από τα IKEA

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα αλλάξει όλη η κουζίνα σου με αυτό το αντικείμενο από τα IKEA

Αν θες να αλλάξεις την κουζίνα σου και να της δώσεις έναν άλλο αέρα, τότε πρέπει να ξεκινήσεις από το φωτισμό και να κάνεις δικό σου αυτό το αντικείμενο που βρήκαμε στα online καταστήματα του IKEA, το οποίο θα σε σώσει!

Σίγουρα όταν μαγειρεύεις, αυτό που χρειάζεσαι είναι να έχεις καλό φωτισμό και να βλέπεις καλά, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις σου.

Tα IKEA σου έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση, μιας και μπορείς να βρεις στην πιο προνομιακή τιμή, τη λάμπα led που θα τοποθετήσεις πάνω από τον πάγκο σου και θα σου λύσει τα χέρια.

Αν πάλι θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στο σαλόνι σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μία ματιά σε αυτή την πολυθρόνα από τα IKEA!

Θα σε βολέψει πάρα πολύ, μιας και θα κάνει τη μαγειρική να φαίνεται παιχνιδάκι. Γι΄αυτό το λόγο πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια βόλτα στο online store του IKEA και να κάνεις μία πραγματική επένδυση για τον χώρο όπου περνάς πολλές ώρες.

Λάμπα led IKEA

Κοστίζει 14,99 και θα το βρεις εδώ.

Και αφού θα έχεις φτιάξει τον φωτισμό στην κουζίνα σου, διακόσμησέ τη με αυτό το σκαμπό από τα IKEA

Έχοντας λύσει το θέμα του φωτισμού, κάτι άλλο που σίγουρα χρειάζεσαι να έχεις μέσα στην κουζίνα σου, είναι ένα σκαμπό που θα σε βολεύει να φτάνεις τα αντικείμενα που βρίσκονται ακόμα και στο πιο ψηλό ντουλάπι.

Η λύση είναι εδώ και είναι μάλιστα πολύ στιλάτη, μιας και αυτό το ξύλινο σκαμπό μπορεί να αλλάξει όλη την κουζίνα σου και να σε βοηθήσει μάλιστα να κάνεις τις δουλειές σου με μεγαλύτερη άνεση.

Κάνε λοιπόν μία βόλτα στο online store του IKEA και θα μας θυμηθείς, μιας και αυτά τα δύο αντικείμενα τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε!

σκαμπό ikea

Κοστίζει 39,99 και θα το βρεις εδώ.

TAGS