Ανανέωσε το σπίτι σου με τα ΙΚΕΑ - Μοναδική ευκαιρία για την κουζίνα σου

Άλλαξε τον χώρο σου τώρα που έχεις χρόνο

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ανανέωσε το σπίτι σου με τα ΙΚΕΑ - Μοναδική ευκαιρία για την κουζίνα σου

Είσαι σπίτι και σκέφτεσαι πως να ανανεώσεις το σπίτι σου; Μην αγχώνεσαι τώρα παρέα με τα ΙΚΕΑ και την μοναδική ευκαιρία τους, θα αλλάξεις την κουζίνα σου στο λεπτό.

Συγκεκριμένα μιλάμε για την ιδανική πιατοθήκη, που θα προσφέρει άμεση αλλαγή στο χώρο μιας και είναι μεγάλη και σίγουρα θα ενθουσιάσει.

Το καλύτερο; Τώρα θα μπορείς με απλό τρόπο να αποθηκεύσεις τα πιάτα σου, ενώ συγχρόνως θα κρατήσεις και ένα ιδιαίτερο στιλ στην κουζίνα σου. Ακόμα το σκέφτεσαι;

ΙΚΕΑ κουζίνα

Κάνε το δικό σου εδώ. Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις και μια ανανέωση στην κουζίνα σου πρέπει σίγουρα να δεις αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι υπέροχο και είναι σε έκπτωση.

Βρήκαμε και μοναδικά αξεσουάρ για να οργανώσετε όχι μόνο την κουζίνα σας, αλλά όλον τον χώρο από τα ΙΚΕΑ

Αν και η ποικιλία είναι μεγάλη εμείς σας δείχνουμε σήμερα στο Youweekly ορισμένες διαφορετικές επιλογές οι οποίες πιστεύουμε ότι μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Εκτός αυτού πρόκειται για πιο οικονομικά αξεσουάρ, ωστόσο φυσικά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα ότι εσείς επιθυμείτε.

όπως θα δείτε σας έχουμε από παπουτσοθήκη μέχρι και τα κλασικά καλάθια του ΙΚΕΑ τα οποία έχουν σώσει κόσμο. Ακόμα σας βρήκαμε και ένα στιλάτο καλόγερο για τους fashionistas που θέλουν να βλέπουν μερικά από τα αγαπημένα τους ρούχα, αλλά και για εσάς που θέλετε να βάλετε κάπου τις κρεμάστρες σας, όσο καθαρίζετε τις ντουλάπες. Και για όσους βέβαια δουλεύουν από το σπίτι τα ΙΚΕΑ έχουν και καταπληκτικές καρέκλες γραφείου.

SAMLAΚουτί

001.029.75

€ 8,99

κουτί ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

BYHOLMAΚαλάθι

001.590.14

€ 7,99

Καλάθι ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

BISSA Παπουτσοθήκη με 3 τμήματα

102.427.39

€ 34,99

ντουλάπα ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

MULIG καλόγερος

601.794.34

€ 9,99

ΙΚΕΑ καλόγερος

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

TAGS