Αυτό το οικονομικό σετ των ΙΚΕΑ θα μεταμορφώσει το μπάνιο σου - Ξεπουλάει σαν τρελό

Μοντέρνο και οικονομικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το οικονομικό σετ των ΙΚΕΑ θα μεταμορφώσει το μπάνιο σου - Ξεπουλάει σαν τρελό

Αυτό το οικονομικό σετ των ΙΚΕΑ θα μεταμορφώσει το μπάνιο σου. Ξεπουλάει σαν τρελό και είναι μοντέρνο και οικονομικό για το σπίτι σας και θα σας διαμορφώσει τελείως τον χώρο χωρίς να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία.

Τα έπιπλα μέσα σε ένα μπάνιο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, αν έχουν και ράφια τότε είναι ακόμα καλύτερο καθώς βρίσκεις αποθηκευτικό χώρο σε περίπτωση που δεν ξέρεις που να ακουμπήσεις τα πράγματα σου.

Εμείς μιας και τα καταστήματα είναι κλειστά, κάναμε μια "βόλτα" στο eshop των ΙΚΕΑ και βρήκαμε ένα έπιπλο που είναι ιδανικό για το μπάνιο μας αλλά και πάρα πολύ οικονομικό αφού κοστίζει μόνο € 215,99. Γεγονός για το είδος του οικονομικό.

Αν πάλι θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στο σαλόνι σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μία ματιά σε αυτή την πολυθρόνα από τα IKEA!

LILLANGEN/LILLANGEN

έπιπλα μπάνιου, σετ 5 τεμαχίων

ΙΚΕΑ έπιπλο

€ 215,99

Θα το βρείτε εδώ

Πως να αλλάξετε το μπάνιο σας

Προσθέστε χρώμα στη μπανιέρα σας

Μπορεί το βάψιμο της μπανιέρας να είναι απαγορευτικό σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι, αλλά μπορείτε άνετα να κολλήσετε αυτοκόλλητα που θα δώσουν στιλ στη μπανιέρα χωρίς να την καταστρέψουν.

Βάψτε τα ντουλάπια

Γι’ αυτήν τη συγκεκριμένη επέμβαση θα πρέπει να πάρετε πρώτα την άδεια του ιδιοκτήτη, αλλά δεν έχετε κάτι να χάσετε από το να τον ρωτήσετε (στο κάτω-κάτω δεν θα του γκρεμίσετε κανέναν τοίχο). Αν δεχτεί, μπορείτε να επιλέξετε μια όμορφη απόχρωση που θα δώσει ζωντάνια και στιλ στον χώρο σας. Το royal blue είναι μια απόχρωση που δίνει αριστοκρατικότητα με μια κίνηση.

Μεταμορφώστε έναν τοίχο σας

Επειδή σίγουρα δεν μπορείτε να αλλάξετε δραματικά το χρώμα των τοίχων στο μπάνιο σας αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι εφικτό να το μεταμορφώσετε χωρίς την επέμβαση πινέλου. Πάρτε μικρά poster, κορνίζες και φωτογραφίες και βάλτε τα σε έναν από τους τοίχους του μπάνιου σας. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τόσο ωραίο όσο και της παρακάτω φωτογραφίας.

TAGS