Αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου

Εξυπηρετικό και οικονομικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου

Αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου. Θα σταματήσει η ταλαιπωρία σας και θα βρίσκεται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα ότι θέλετε να πιάσετε από τα ράφια που δεν φτάνουμε.

Τέλος η ταλαιπωρία στο σπίτι σας. Με αυτό το έπιπλο από το ΙΚΕΑ θα φτάνετε τα πράγματα ακόμα και στο πιο ψηλό ντουλάπι της κουζίνας σας.

Είναι το δωμάτιο του σπιτιού που μαζεύεται όλοι η οικογένεια. Συνήθως υπάρχει μεγάλο θέμα αν δεν έχετε άνεση και πολλά ντουλάπια για το που θα βάλετε τα πράγματα που σας «περισσεύουν». Οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε μια δυσκολία με τα ψηλά ντουλάπια, είτε στην κουζίνα μας είτε στο σπίτι μας γενικότερα.

Πολλές φορές λοιπόν εκνευριζόμαστε, όμως αυτό το έπιπλο που κοστίζει μόνο 35 ευρώ θα βάλει πραγματικά τέλος στην ταλαιπωρία μας. Αν πάλι θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στο σαλόνι σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μία ματιά σε αυτή την πολυθρόνα από τα IKEA!

Θα αφήσετε τις καρέκλες στην άκρη και κάθε φορά που το χρειάζεστε θα πιάνετε αυτό το σκαμπό.

BEKVAM

Σκάλα, 3 σκαλιά

ΙΚΕΑ σκαμπό

€ 39,99

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από το έπιπλο δείτε πως να κάνετε ανανέωση στην κουζίνα σας

Δημιουργήστε γωνιές

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε συγκεντρωμένα όλα τα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε όλες τις συσκευές που φτιάχνουν καφέ σε ένα μέρος και στο ίδιο να έχετε συγκεντρωμένα τα φλιτζάνια του καφέ αλλά και όλα τα υλικά για να τον φτιάχνετε.

Συνδυάστε ομορφιά και λειτουργικότητα

Ένας υπέροχος τρόπος για να έχετε όλες τις κουτάλες, τις πιρούνες και τους αναδευτήρες μαζί και πρόχειρα είναι να βάλετε μια όμορφη σιδερένια ράγα με τσιγκελάκια σε κάποιο σημείο έτσι ώστε να μπορείτε να κρεμάτε εκεί όλα τα μαγειρικά σας εργαλεία.

Δείτε την κουζίνα σας σφαιρικά

Όταν είστε σε φάση να αποφασίσετε τα χρώματα που θα βάλετε στην κουζίνα σας δείτε την όλη εικόνα πριν καταλήξετε. Για να μην υπάρχει μονοτονία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

TAGS