Με αυτό το αντικείμενο που κοστίζει 14 ευρώ από το ΙΚΕΑ θα αλλάξεις τελείως το σαλόνι σου

Θα σε σώσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αυτό το αντικείμενο που κοστίζει 14 ευρώ από το ΙΚΕΑ θα αλλάξεις τελείως το σαλόνι σου

Με αυτό το αντικείμενο που κοστίζει 14 ευρώ από το ΙΚΕΑ θα αλλάξεις τελείως το σαλόνι σου. Θα κάνεις μια μικρή ανανέωση και θα κερδίσεις αρκετό χώρο καθώς είναι ένα βασικό έπιπλο για αποθήκευση χώρου.

Το σαλόνι είναι ένας βασικό χώρος του σπιτιού σου, καθώς περνάς πολύ χρόνο εκεί μέσα αλλά είναι και ο χώρος που βάζεις τους καλεσμένους σου όταν έχεις κάποιο τραπέζι στο σπίτι.

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι και ο αποθηκευτικός χώρος, καθώς δεν ξέρεις πολλές φορές που να ακουμπήσεις και που να βάλεις κάποια πράγματα.

Εμείς βρήκαμε αυτό το έπιπλο στα ΙΚΕΑ, που κοστίζει μόνο 14 ευρώ και με δυο από αυτά μπορείς με μόνο 29 ευρώ να ανανέωσεις το σαλόνι σου και να κερδίσεις χώρο. Επίσης, αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου. Θα σταματήσει η ταλαιπωρία σας και θα βρίσκεται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα ότι θέλετε να πιάσετε από τα ράφια που δεν φτάνουμε.

LACK

επίτοιχο ράφι

ΙΚΕΑ  ράφια

€ 14,99

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το σαλόνι σου

  • «Ανακυκλώστε» τα αντικείμενα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε καινούργια πράγματα για να κάνετε αλλαγές. Μπορείτε να «ανακυκλώσετε» τα ήδη υπάρχοντα, δηλαδή να μεταφέρετε πράγματα από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Για παράδειγμα, το διακοσμητικό αντικείμενο που έχετε πάνω στο καλοριφέρ του υπνοδωματίου, μπορεί να έχει τελείως διαφορετική αίσθηση αν το βάλετε στο καθιστικό σας.
  • Βάλτε φυτά.Ο καλύτερος και ο γρηγορότερος τρόπος για να «ζωντανέψετε» το καθιστικό σας. Είναι οικονομικά και έχετε άπειρες επιλογές. Ακούγεται απλό, αλλά τα φυτά μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν ένα χώρο δίνοντας χρώμα και νέο αέρα.
  • Βάλτε βιβλία σε κοινή θέα.Τα βιβλία είναι από μόνα τους ένα πανέμορφο διακοσμητικό αντικείμενο. Μια στοίβα βιβλία σε ένα πρωτότυπο σημείο του καθιστικού σας θα δώσουν χρώμα και θα γεμίσουν τον χώρο χωρίς περιττά έξοδα.
  • Αλλάξτε τη διάταξη των επίπλων.Μεταμορφώστε κυριολεκτικά τον χώρο σας, αλλάζοντας απλώς τη διάταξη των επίπλων. Αλλάξτε το σημείο του καναπέ σας, βάλτε αλλού το γραφείο σας, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Σύντομα θα έχετε ένα ολοκαίνουργιο καθιστικό με τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα.
TAGS