Με μόνο 20 ευρώ θα αγοράσεις από τα ΙΚΕΑ το πιο πρακτικό έπιπλο για το παιδικό δωμάτιο

Φτηνό και χρήσιμο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μόνο 20 ευρώ θα αγοράσεις από τα ΙΚΕΑ το πιο πρακτικό έπιπλο για το παιδικό δωμάτιο

Με μόνο 20 ευρώ θα αγοράσεις από τα ΙΚΕΑ το πιο πρακτικό έπιπλο για το παιδικό δωμάτιο. Θα αγοράσεις το πιο σημαντικό έπιπλο, καθώς ένα μέρος για τα παιδιά θέλει και αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Το παιδικό δωμάτιο, ίσως είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που απαιτούν πάρα πολύ χώρο. Παιχνίδια, βιβλία, παραμύθια, αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα που τα παιδιά έχουν μέσα στο χώρο τους.

Γι' αυτό πρέπει να αγοράζεις έπιπλα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χώρο και θα λειτουργούν πρακτικά.

Εμείς βρήκαμε στα IKEA, αυτό το αντικείμενο που πραγματικά θα σε σώσει με μόνο 20 ευρώ καθώς πάνω του μπορείς να βάλεις όλα τα βιβλία. Επίσης, αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου.

PAHL

Ράφι για επιφάνεια γραφείου

ΙΚΕΑ ράφια

€ 20,00

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το παιδικό δωμάτιο

  • Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις μεγάλα έξοδα για το παιδικό δωμάτιο. Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις συχνές αλλαγές παρά να κάνεις κάτι πολύ ακριβό για μία φορά. Άλλωστε το παιδικό μάτι χρειάζεται εναλλαγές και χρώμα. Ταπετσαρίες, έξυπνα έπιπλα, περίεργα φωτιστικά, πίνακες, χρώματα στους τοίχους και το ταβάνι είναι μόνο κάποιες από τις ιδέες διακόσμησης που θα λατρέψουν.
  • Πώς θα τα κάνεις να διαβάζουν με ευχαρίστηση για παράδειγμα; Είναι μια δύσκολη δοκιμασία αλλά αν τους εξάψεις τη φαντασία έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταφέρεις κάτι. Δοκίμασε ένα γραφείο με θέμα (π.χ. πειρατές, αυτοκίνητα ή κάτι πιο ρομαντικό για τα κορίτσια), και είναι σίγουρο πως θα δει την ώρα του διαβάσματος, πολύ διαφορετικά!
  • Επηρεάζει η διακόσμηση του παιδικού δωματίου τη διάθεση των παιδιών; Ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για μελέτη και ποιο συνίσταται για καλό ύπνο και ηρεμία; Ερωτήσεις που έχουν απασχολήσει κάθε γονιό και σίγουρα θα έχουν απασχολήσει κι εσένα. Άλλωστε ο χώρος στον οποίο βιώνει και κινείται ένα παιδί, είναι πολύ σημαντικός για τη ψυχική του κατάσταση και για αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι λειτουργίες των χρωμάτων επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη διάθεση του παιδιού μας.
  • Αν σκοπεύεις να βάψεις το δωμάτιο, μην το κάνεις σε καμία περίπτωση λευκό. Είναι απρόσωπο και σίγουρα δεν είναι το αγαπημένο του χρώμα.
TAGS