Τώρα που είσαι σπίτι χρειάζεσαι αυτό το γραφείο από τα IKEA - Είναι σε σούπερ τιμή

Ακόμα περιμένεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τώρα που είσαι σπίτι χρειάζεσαι αυτό το γραφείο από τα IKEA  - Είναι σε σούπερ τιμή

Τώρα που είσαι σπίτι χρειάζεσαι αυτό το γραφείο από τα IKEA! Γιατί; Μα φυσικά γιατί είναι ιδανικό για σένα που δουλεύεις ή κάνεις μαθήματα από το σπίτι. Το καλύτερο; Είναι και σε σούπερ τιμή!

Τώρα που σχεδόν όλοι όσοι κάνουμε δουλειά γραφείου θα εργαζόμαστε για αρκετό καιρό όπως φαίνεται από το σπίτι, είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα υπέροχο γραφείο από τα ΙΚΕΑ που μάλιστα βρίσκεται και σε τιμή ευκαιρίας.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς είναι μοναδικό κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα το λατρέψουν ακόμη και τα μικρά σου, (αν έχεις). Επίσης, αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου. Θα σταματήσει η ταλαιπωρία σας και θα βρίσκεται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα ότι θέλετε να πιάσετε από τα ράφια που δεν φτάνουμε.

MALM

Γραφείο

€ 169,00

IKEA γραφείο

Θα το βρεις εδώ.

Διαστάσεις Προϊόντος

  • Πλάτος: 140 cm
  • Βάθος: 65 cm
  • Ύψος: 73 cm
  • Μέγιστο φορτίο: 50 kg

Απαραίτητο για το γραφείο σου και αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ για το γραφείο σου είναι απαραίτητο να το έχεις. Είναι χρήσιμο και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από κανένα μέρος του σπιτιού σου, καθώς σε εξυπηρετεί κυρίως τα βράδια.

Ποιο είναι αυτό το χρήσιμο αντικείμενο; Μα φυσικά ένα φωτιστικό που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από τον χώρο σου καθώς θα σου λύσει τα χέρια μέσα στο σπίτι.

Είτε δεν βλέπεις καλά το πρωί, είτε θες να διαβάσεις το βράδυ χωρίς να έχεις αναμμένο το φως του δωματίου σου, πρέπει να υπάρχει σίγουρα μέσα στο δωμάτιο σου.

Εμείς βρήκαμε ένα πολύ οικονομικό στα ΙΚΕΑ που κοστίζει μόνο € 16,99 και έχει ιδιαίτερο χρώμα και πραγματικά αξίζει να το αγοράσετε

ΙΚΕΑ φωτιστικό

Θα το βρεις εδώ

TAGS