Με μόνο 15 ευρώ άλλαξε το μπάνιο σου με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ

Θα δώσει χρώμα στον χώρο σου!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με μόνο 15 ευρώ άλλαξε το μπάνιο σου με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ

Με μόνο 15€ άλλαξε το μπάνιο σου με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ. Θα κάνει τον χώρο σου να μοιάζει καινούργιος με μόνο μια μικρή αλλά τόσο ξεχωριστή λεπτομέρεια για την διακόσμηση του.

Οι κουρτίνες είναι ένα από τα αξεσουάρ του μπάνιου που το ομορφαίνει και το κάνει να ξεχωρίζει χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Μια μικρή πινελιά είναι ικανή να δώσει άλλον αέρα στο σπίτι σας.

Μόλις βάλετε μια κουρτίνα με χρώμα θα φωτίσει τον χώρο σας και θα δείξει πιο όμορφος και καλοκαιρινός, ενώ μάλιστα θα μοιάζει ίσως και λίγο πιο μεγάλος.

Εμείς βρήκαμε στα ΙΚΕΑ αυτή την κουρτίνα που κοστίζει μόνο 15€ και είναι πραγματικά υπέροχη.Επίσης, αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου. Θα σταματήσει η ταλαιπωρία σας.

SANDBREDAN

κουρτίνα μπάνιου

€ 14,99

 ΙΚΕΑ κουρτίνα μπάνιου

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το μπάνιο σου

Βάλτε λίγο glam στη ζωή σας

Κι όμως ό,τι είναι glamourous δεν είναι απαραίτητα και σούπερ ακριβό. Για να κάνετε το μικρό μπάνιο σας να μοιάζει με παλάτι, αρκεί να σκεφτείτε έξυπνα. Βάλτε, λοιπόν, σε αυτό έναν καθρέφτη υπερπαραγωγή και συνδυάστε τον με μεταλλικές πινελιές στα ντουλάπια και τα αξεσουάρ σας. Σας το εγγυόμαστε: μέχρι και η βασίλισσα της Αγγλίας θα το ζηλέψει.

Αλλάξτε χρώματα

... όχι από το κακό σας αλλά προς χάριν της ανανέωσης που θέλετε να έρθει στο μπάνιο σας. Τι εννοούμε; Μπορεί τα ντουλάπια του μπάνιου σας να σας ικανοποιούν λόγω κατασκευής, χώρου και άνεσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα αλλάξετε! Αρκεί ένα χέρι μπογιά για να τους δώσετε άλλη όψη, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Κάντε χώρο

Καμιά φορά η μόνη ανανέωση που χρειάζεται ένας χώρος είναι η καλύτερη οργάνωση. Για να αυξήσετε τους αποθηκευτικούς χώρους του μπάνιου σας, επομένως, πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα. Εάν, λοιπόν, δεν έχετε χώρο και το μπάνιο σας είναι μικρό τοποθετήστε στα συρτάρια και στα ντουλάπια όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ μπάνιου

TAGS