3 καναπέδες - κρεβάτια που ξεπουλάνε στα ΙΚΕΑ

Θα πάθετε πλάκα! Δυο σε ένα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
3 καναπέδες - κρεβάτια που ξεπουλάνε στα ΙΚΕΑ

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ θα βρείτε 3 συγκλονιστικά κρεβάτια-καναπέ που ξεπουλάνε. Αν θέλετε να έχετε δυο σε ένα στο σαλόνι σας, είναι ευκαιρία.

Πόσες φορές έχει έρθει ένας άνθρωπος στο σπίτι σας, έχετε κάτσει μέχρι αργά το βράδυ μαζί και μετά δεν έχετε που να του στρώσετε να κοιμηθεί; Άπειρες φανταζόμαστε γι αυτό και σας προτείνουμε να παραγγείλετε άμεσα μέσα από το επίσημο site του ΙΚΕΑ ένα από τα παρακάτω. Πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια.

FRIHETEN

  • γωνιακός καναπές-κρεβάτι με αποθήκευση
  • 392.167.54
  • € 459,00

ΙΚΕΑ καναπές κρεβάτι γκρι

LYCKSELE MURBO

  • διθέσιος καναπές-κρεβάτι
  • 791.499.13
  • € 319,00

ΙΚΕΑ σαλόνι καναπές

FLOTTEBO

  • καναπές-κρεβάτι με βοηθητικό τραπεζάκι
  • 492.974.29
  • € 589,00

ΙΚΕΑ οικονομικά κρεβάτια

Και μιας και μιλάμε για κρεβάτια, δείτε εδώ κι αυτή την υπέροχη παπλωματοθήκη των ΙΚΕΑ που είναι σε προσφορά

Πως να τα καθαρίσετε

Ηλεκτρική σκούπα

Πριν από οτιδήποτε άλλο «περάστε» τον καναπέ καλά με την ηλεκτρική σκούπα. Οι περισσότερες καινούργιες ηλεκτρικές σκούπες έχουν ειδικά εξαρτήματα που τοποθετούνται στην άκρη τους για να «χώνονται» και να καθαρίζουν σε βάθος ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του καναπέ. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε με την ηλεκτρική τόσο τα μπράτσα, όσο και την πλάτη του καναπέ.

Πανί για τις ξύλινες επιφάνειες

Αν ο καναπές σας έχει πολλές ξύλινες επιφάνειες, «περάστε» τις με ένα πανί για να φύγει η σκόνη.

Προσοχή στο ύφασμα

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καθαριστικό για τον καναπέ ελέγξτε τυχόν οδηγίες που μπορεί να έχετε από κάποια μπροσούρα που σας δόθηκε κατά την αγορά του καναπέ. Αν δεν έχετε τέτοιες οδηγίες δείτε αν στο εσωτερικό των μαξιλαριών υπάρχει ταμπελάκι με οδηγίες πλυσίματος (π.χ. αν το ύφασμα αφαιρείται από τα μαξιλάρια και πλένεται, σε πόσους βαθμούς κ.λ.π.). Διαφορετικά επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του καναπέ και ρωτήστε πώς μπορεί να καθαριστεί, επιβεβαιώνοντας ότι αναφέρεστε στο σωστό ύφασμα της ταπετσαρίας.

Προϊόν καθαρισμού

Αγοράστε, στη συνέχεια, το σωστό προϊόν καθαρισμού, ανάλογα με τις πληροφορίες που θα δώσει ο καθαριστής του καναπέ. Αν δεν θέλετε να βάλετε στον καναπέ κάποιο χημικό προϊόν, δοκιμάστε να τον καθαρίσετε με ένα πανί από δέρμα σαμουά, το οποίο θα έχετε «ποτίσει» με νερό και λίγο ξύδι ή με νερό και λίγη αμμωνία. Ο συνδυασμός αυτό συνιστάται για βελούδινα υφάσματα ή για συνθετικά με μικροΐνες. Τρίψτε τους λεκέδες κόντρα στο ύφασμα και αφού τους απομακρύνετε αφήστε το ύφασμα λίγη ώρα για να στεγνώσει.

TAGS